zoot

Machiaj de seara fumuriu cu Antonia si AVON (Video)

Un machiaj in culori vibrante si calde, ideal pentru o iesire romantica in oras. Carmen Dinca, makeup artisti al Avon Romania, iti arata cum poti obtine un machiaj fumuriu discret si placut, avand-o ca model pe frumoasa Antonia, imaginii renumitei marci. Uite cat de usor se realizeaza:

Video – Machiaj fumuriu cu Antonia si AVON


Iata produsele de care vei avea nevoie:

Machiaj Avon

Machiajul Antoniei porneste de la un ten curat si puternic hidratant. Abia apoi vei uniformiza culoarea tenului cu ajutorul fondului de ten. Carmen a folosit pentru Antonia doua nuante ale fondului de ten Avon Extra Lasting, una mai deschisa aplicata pe zona de sub ochi, mijlocul fruntii si barbie pentru iluminare si una mai inchisa, aplicata pe partile laterale, linia maxilarului si gat pentru contur. Fondul de ten este fixat discret cu ajutorul pudrei pulbere pentru fata Avon Ideal Luminous. Stralucirea, acel aspect ca si proaspat sarutata de soara este dat de perlele autobronzante Avon Glow.

Pentru un machiaj de seara sofisticat al ochilor nu vei avea nevoie decat de paleta de farduri Avon True Color Quad cu patru nuante de mov. Prima nuanta si cea mai deschisa se comporta ca iluminator si se aplica pe arcada si in colturile interne ale ochilor. Cea de-a doua nuanta se comporta ca o baza de machiaj si o vei aplica pe toata pleoapa mobila. Ochii sunt definiti aplicand cea de-a treia nuanta in pliul ochilor, din coltul extern spre mijloc si nuanta cea mai inchisa in colturile externe pentru alungirea ochilor si profunzimea privirii. Linia genelor este intensificata cu ajutorul creionului gel pentru ochi trasat in tuse fine. Nu iti mai ramane decat sa aplici mascara Avon Mega Effects si machiajul ochilor este complet.

Pentru buze, Carnen a ales un ruj aproape Nude, nuanta Proper Pink peste care a aplicat un strat de gloss.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.