zoot

Machiaj arabesc cu dubla codita (Video)

Din seria machiajelor de seara, se remarca machiajul arabesc. Cu un accent pus pe evidentierea privirii, acest machiaj propus de MakeupbyAni vine cu o nota in plus de dramatism, prin evidentierea pliului. Este indraznet dar fermecator in acelasi timp, reusind sa surprinda caracteristicile machiajului arabesc (tuse de eyeliner groase, gene lungi, blending spre tonuri neutre) intr-o varianta moderna si actuala. Evidentiand pliul ochilui, privirea capata definitie si profunzime, se face remarcata instant. Este un machiaj rezervat tinutelor de seara, pe care-l poti purta la ocazii speciale sau in club.

Pentru a realiza acest machiaj, vei avea nevoie de:

  • un primer pentru ochi (optional)
  • o paleta de farduri in tonuri neutre (bej, maro, negru)
  • un dermatograf negru
  • un eyeliner negru
  • pensule speciale pentru aplicarea produselor cosmetice (pensula pentru aplicarea eyelinerului gel, pensula unghiulara, pensula de blending)
  • un set de gene false (optional)
  • mascara

 

Machiaj arabesc cu dubla codita (Video)

Incepe prin a-ti pregati ochii pentru machiaj. Iti recomand sa aplici o crema speciala in portiunea din jurul ochilor dupa care sa astepti cateva minute si sa aplici un primer pe pleoapa superioara. Vei conferi astfel rezistenta machiajului o seara intreaga.

Din paleta de farduri alege o nuanta de bej deschis pentru a uniformiza culoarea pleoapei superioare. Pentru a defini pliul ochilui alege un maro un ton neutru si foloseste o pensula unghiulara pentru precizie. Continua codita spre arcada, exagerand lungimea acesteia. Daca nu este suficient de pronuntata, insista cu fard maro in cateva tonuri mai inchise, amestecand incontinuu. Punteaza partea exterioara si cea din coltul ochilului cu un fard negru aplicat cu pensula unghiulara si intins cu ajutorul pensulei de blending, uniformizandu-l cu tuse maro spre arcada.

Acum ca ti-ai definit pliul, exagerand prima codita care se comporta ca o umbra, continua cu aplicarea eyelinerului pe pleoapa superioara. Executa tuse fine si subtiri, ingrosandu-le pe masura ce esti multumita de rezultat. In trasearea coditei ghideaza-te dupa umbrele create anterior.

Pentru pleoape inferioara foloseste o pensula dreapta pentru a aplica un fard negru estompat de unul maro. Aplica setul de gene false apoi rimeleaza-ti gene cu mascara negru, din abundenta.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.