zoot

MAC propune: Glitter pe buze!

Glitter mac
MAC

Glitterul – singurul produs cosmetic de care ai nevoie acum. Nu te lasa intimidata de pigmentii de culoare. Aplicati cu o pensula pufoasa lasa o dara de culoare. Umeziti, devin intensi. Ii poti folosi peste tot, pe fata, pe pleoape, chiar si pe buze! Pot fi folositi ca highliter, ca fard de pleoape sau eyeliner, in locul rujului sau pe unghii.

Cu ce se aplica pigmentii? Pigmentul de culoare poate fi aplicat cu ajutorul pensulelor dar si cu degetele. Totusi, fiind vorba de pigmenti liberi, vei prefera pensula pentru amestec si o aplicare perfect.

Cat sa aplici? Cand vine vorba de glitter, less is more. Pot fi folositi direct din recipient sau pot fi amestecati pentru a obtine un look customizat. Pot fi folositi uscati sau umeziti, in functie de finisajul final pe care ti-l doresti.

Sclipici pe buze
Glitter pe buze

Pigmentul de culoare pe buze – Pigmentii pot adauga textura, culoare si luciu pe buzele tale. Foloseste o pensula de buze cu peri fermi, satureaz-o cu pigment si talpoteaza buzele peste un gloss incolor sau un ruj. Poti alege pigmenti cu textura mata sau poti alege sa aplici un strop de glitter deasupra.

Pigmentul de culoare ca highlither – Pentru iluminarea fetei amesteca parti egale de crema BB cream sau crema hidratanta cu un pigmentul de culoare. Aplica-l in colturile interioare ale ochilor, deasupra pometilor si in jurul arcului lui Cupidon.

Pigmentul de culoare ca eyeliner – Poti amesteca pigmentii de culoare cu solutie de lentine de contact pentru a obtine o textura lichida de eyeliner pe care o poti aplica la baza pleoapelor cu ajutorul unei pensule unghiulare. Il poti purta direct pe pleoape, peste o baza de machiaj sau peste un creion de ochi.

Pigmentul de culoare ca blush – Amesteca-l cu putina crema hidratanta si intinde-l peste pomenti cu ajutorul pensulei. Culoarea se va amesteca cu baza de machiaj pentru o purtare rezistenta.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.