zoot

Lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a-ti pune gene false

Trucuir gene false

De multe ori rimelul nu ne ajuta sa obtinem acel look dramatic si privirea misterioasa care seduce din primele secunde. Daca abuzam de el, riscam sa obtine gene incarcate si lipite, care arata tepene si neplacute la atingere, caz in care nu ne ramane o alta alternativa decat sa apelam la o pereche de gene false.

Ne ajuta sa obtinem gene superbe, neincarcate care arata frumos si te avantajeaza daca, bineinteles, le potrivim anatomiei ochilor si le facem sa para cat mai natural. Tine cont de toate aceste lucruri pe care trebuie sa stii inainte de a-ti pune gene false:

  1. Alege forma potrivita. Daca ai ochi mici si scopul aplicarii genelor false este de a alungi, atunci alege o forma mai bogata in colturile exterioare. Daca nu gasesti un astfel de model, poti recurge la un mic artificiu. Taie doar o parte din banda si aplic-o in coltul exterior al ochilor, amestecandu-le printre genele tale naturale cu ajutorul unui strat de mascara.
  2. Ajusteaza-le. Pentru cele mai multe dintre noi banda este mult prea lunga, motiv pentru care, inaite de a o lipi, este necesar sa o potrivesti formei ochilor tai, apoi, sa tai excesul cu ajutorul unei forfecute.
  3. Aplica-le ca un profesionist. Prinde banda de gene false cu ajutorul unei pensete, aplica lipici pe ea, asteapta in jur de 15 secunde ca textura sa se transforme intr-una lipicioasa apoi pozitioneaz-o cat mai aproape de linia naturala de crestere a genelor.
  4. Confera-le un aspect natural. Este suficient sa folosesti un strat de mascara pentru a le amesteca cu genele naturale si foloseste un contur negru gel pe toata lungimea pleoape de sus, pe linia genelor pentru a fi sigura ca lipiciul nu poate fi sesizat.
  5. Genele false nu sunt waterproof asa ca nu le purta daca ai de gand sa mergi la piscina sau pe plaja.
  6. Nu le atinge prea des. Daca obisnuiesti sa le atingi prea des, risti sa slabesti puterea de aderenta a lipiciului si sa cada, sau cel putin sa se dezlipeasca in colturi.
  7. Nu le confunda cu extensiile de gene. Acestea din urma sunt gene false apliscte individual pentru a adauga lungime, sunt semi-permanente si necesita retusuri la aproximativ trei saptamani.
  8. Indeparteaza-le cu grija. Cand vine vorba de a le indeparta, foloseste un demachiant fara ulei pentru a inmuia lipiciul. Mentine discul demachiant cateva secunde ca banda sa alunece ulterior usor.
  9. Refoloseste-le. Daca le indepartezi corect, indepartezi excesul de lipici si le depozitezi corespunzator, genele false se pot reutilizate.
  10. Lipiciul folosit pentru a prinde genele false contine latex. Desi nu pune o problema pentru majoritatea dintre noi, anumite persoane pot dezvolta o alergie si consecinte negative.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.