zoot

Lucruri pe care n-ar trebui sa le gasim in garderoba ta

Majoritatea dulapurilor de haine sunt exemple de haos total: inghesuite, aglomerate, sufocate de dezordine. Invalmaseala din dressingul tau este cea care te face sa intarzii la birou si-ti strica buna dispozitie atunci cand cauti ceva anume si nu gasesti.  Daca n-ai un plan pentru eliminarea haosului si instalarea ordinii in dulapul tau, iti oferim un punct de pornire: cinci lucruri pe care n-ar trebui sa le gasim in garderoba ta si de care ai face bine sa te descotorosesti cat mai curand:

Lucruri pe care n ar trebui sa le gasim in garderoba ta

Tricouri ponosite

Se intampla sa-ti placa un articol vestimentar atat de mult incat il porti pe repeat. Ajunge sa se labarteze, sa-si piarda din culoare si sa se umple de pete galbene. Bineinteles, tricourile albe sunt itemurile atat de indispensabile, incat nu ne-am putea imagina o garderoba fara ele. Cu toate acestea, cand ating un anumit grad de uzura ai doua variante. Fie le pastrezi pentru a le purta in casa, fie le transformi in carpe de sters praful.

Pantofi cu toc in care nu poti sa mergi

Poate i-ai cumparat la reducere sau te-ai pricopsit cu ei online, fara sa-i probezi. Chiar daca-ti veneau bine la prima ora din zi, dupa mai mult timp petrecut in picioare, chipul tau tradeaza doar grimase de durere si disconfort. Atunci decizi sa-i asezi inapoi in cutie si-i uiti in fundul raftului de pantofi. Este timpul sa faci ordine in dulap! Daca nu te simti confortabila in pantofii cu toc, este timpul sa va despartiti.

Jeansi care nu-ti mai vin

Si totusi ii pastrezi in speranta ca vreodata vei mai putea incapea in ei. Daca o pereche de jeansi nu-ti vine ca o a doua piele, renunta la ei si doneaza-i. Corpul suporta diferite transformari de-a lungul timpului si este normal ca un anumit croi sa nu-ti mai flateze silueta in modul cum obisnuiau sa o faca. Poate ca este vremea sa te orientezi catre o pereche de mom’s jeans, universal magulitori, indiferent de silueta.

Bluze patate

De bluzele patate trebuie sa te descotorosesti ca si de tricourile ponosite. Chit ca nu reusesti sa mai scoti petele de deodorant de la subrat sau cele de cafea, hainele patate nu lucreaza in favoarea ta. Daca tesatura este ca noua sau pur si simplu ai dezvoltat un atasament fata de o anumita bluza, mai da-i o sansa si treci pe la o curatatorie chimica.

Sosete desperecheate

Sa ridice privirea cine nu se simte cu musca pe caciula! Toate suntem vinovate de acest neajuns. Cum am ajuns sa avem in sertar sosete desperecheate? Ramane un mister asupra caruia nu vom insista dar daca-ti pierzi cateva minute in fiecare dimineata cautand perechea sosetei, este timpul sa faci ordine in sertar.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.