zoot

Locuri in care nu te-ai gandit sa pulverizezi parfum

Cu siguranta, macar o data in viata te-ai gandit unde ai mai putea sa pulverizezi un strop din parfumul tau preferat, in afara de gat si incheietura mainii. Asadar, iata unde sa te dai cu parfum pentru un efect de durata:

In par

Unde sa te dai cu parfum par

Multi sunt de parere ca parul este unul dintre cele mai bune locuri in care sa pulverizezi parfum pentru acesta elibereaza din mireasma la fiecare miscare pe care o faci. Daca ti-e teama ca alcoolul din parfum ti-ar putea usca parul, pulverizeaza intai parfumul pe perie apoi trece-ti peria prin par, asa cum o faci in mod obisnuit. Obtii un miros discret, pentru o perioada lunga de timp.

Sub locul urechii

Unde sa te dai cu parfum lobul urechii

Cu siguranta este un loc bun pentru a pulveriza parfum, senzual si atractiv. Ca parfumul sa persiste mai mult pe piele, hidrateaza zona cu o crema hidratanta, fara miros apoi aplica un strop de parfum. Acum nu-ti mai ramane decat sa te lasi descoperita.

Peste alte zone cu puls

Unde sa te dai cu parfum zone cu puls

Incheietura mainii, incheietura dntre brat si antebrat si spatele genunchilor sunt alte zone cu puls peste care te poti da cu parfum pentru un efect de durata. Puternic vascularizate, aceste puncte emit caldura si ajuta mirosul sa se dezvolte mai repete. Zona moale din spatele genunchilor este locul perfect pentru a lasa o dara de parfum in mers, pe timp de vara, ori de cate ori porti o rochie sau o fusta scurta.

Pe haine

Unde sa te dai cu parfum pe haine

In cazul in care ai o piele sensibila, vei evita sa pulverizezi parfum direct pe piele. In schimb, poti pulveriza parfum direct pe haine, in special in jurul gulerului si decolteului. Daca parfumezi hainele imediat dupa spalare si uscare si aplici un strop de parfum, vei fi uimita cat persista parfumul in sifonier. Retine ca trebuie sa pulverizi de la distanta. Anumite tesaturi se pot decolora sau pata.

Truc:

Daca vrei ca parfumul sa persiste mai mult pe piele, amesteca-l cu lotiunea de corp.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.