•  
  •  

Daca locuinta ta a intrat in banal si vrei sa ii schimbi aspectul fara a investi sume considerabile de bani, adauga-i o pata de culoare sub diverse forma. Iata 10 idei de decorare a locuintei pentru un buget redus. O schimbare a aspectului intregii camere se poate realiza cu minim de efort cand alegi sa redecorezi doar o portiune. Poti aplica un tapet cu diferite texturi numai pe un perete accent.

Idei de decorare locuinta 1
Foto: Flickr.com CC / AMANITO

Daca nu esti adepta tapetului, atunci poti vopsi un perete accent intr-o culoare indrazneata si vei schimba aspectul intregului spatiu inchis. Pentru inceput poti alege un perete de dimensiuni reduse, pe care-l poti accesoriza suplimentar.

Idei de decorare locuinta 2
Foto: Flickr.com CC / Favaro JR.

Lenjeria colorata poate schimba complet aspectul dormitorului tau, cu atat mai mult cu cat este primavara si ne orientam catre culori calde si proaspete. Nu uita de culoarea anului 2014: orhideea radianta.

Idei de decorare locuinta 3
Foto: Flickr.com CC / MAZZALIARMADI.IT

Ai putea avea un set de perdele de primavara, pe care sa le asezi la schimbarea anotimpului pentru a celebra instalarea anotimpului cald.

Idei de decorare locuinta 4
Foto: Flickr.com CC / ooh_food

Livingul este probabil cel mai usor de decorat. Cateva perne intr-o culoarea puternica precum rosu si un tablou colorat aduc buna dispozitia instant in camera ta.

Idei de decorare locuinta 5
Foto: Flickr.com CC / AMANITO

Spatiul in care iei masa este la fel de important. Un covor verde care imita gazonul alaturi de o planta de apartament mare iti pot da impresia de outdoor.

Idei de decorare locuinta 6
Foto: Flickr.com CC / AMANITO

Poti da un aer proaspat unei bucatarii vechi vopsind cabinetele intr-o culoare pastel. Desi este o munca migaloasa, te vei bucura de efectul final.

Idei de decorare locuinta 7
Foto: Flickr.com CC / ChalonHandmade

Dar daca nu vrei sa investesti timp in vopsirea intregii bucatarii, poti recurge la achizitionarea unor corpuri de iluminat colorate. Iata pata de culoare care lipsea bucatariei tale.

Idei de decorare locuinta 8
Foto: Flickr.com CC / BenSpark

Nici spatiul exterior nu-l vom neglija. O idee de decorare cu buget restrans consta in schimbarea fetelor de perna pe care le asezi pe scaune. Le poti cumpara din comert sau le poti face tu singura acasa, cu sau fara o masina de cusut.

Idei de decorare locuinta 9
Foto: Flickr.com CC / Wickerfurniture

Pentru ca iti incepi diminetile in baie, n-ar strica nici aici o pata de culoare. Pe cata vreme inlocuirea scaunului de toaleta este ceva mai costisitoare, poti recurge la schimbarea perdelei de dus.

Idei de decorare locuinta 10
Foto: Flickr.com CC / Wickerfurniture

  •  
  •  
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

dyfashion.ro

Logo mic revista fucsia

Fucsia – O diferenta de nuanta in viata femeii moderne!

answear.ro