zoot

Liftingul ochilor cazuti prin machiaj (Video)

Cu ajutorul catorva trucuri de machiaj, prezentate in cadrul tutorialului video de mai jos, vei putea crea un efect imediat de lifting al ochilor cazuti. Se mizeaza pe definirea pliului, iluminarea zonelor pe care lumina cade in mod natural si concentrarea fardului in colturile externe ale ochilor, ridicand privirea prin trasarea unei codite ascendente cu ajutorul eyelinerului negru si concentrarea rimelului pe genele din colturile externe ale ochilor.

 

Liftingul ochilor cazuti prin machiaj (Video)

Video: Youtube / MakeupAndArtFreak
  1. Asigura o baza de machiaj, primerul incolor aplica pe intreaga suprafata a pleoapei superioare asigura rezistenta machiajului si intensifica pigmentii fardului folosit ulterior.
  2. Se aplica un ton de bej pe intreaga suprafata a pleoape superioare, inclusiv in colturile interne ale ochilor pentru luminozitate. Poti folosi chiar un ton mai deschis de bej pentru colturile interioare ale ochilor, pe arcada, sub punctul cel mai inalt al sprancenelor si in mijlocul pleoapei superioare.
  3. Cu un fard maro mediu se contureaza pliul ochilor pentru a da profunzime privirii,  printr-un blending usor spre arcada.
  4. Se delimiteaza coltul extern al ochilor, folosind o pensula tinuta pe diagonala sau o bucatita de scoth, aprofundand cu un ton de maro mai inchis. Reziduurile se curata cu ajutorul unui strop de corector, aplicat cu o pensula unghiulara.
  5. Pentru pleoapa inferioara opteaza pentru un usor machiaj smokey, pornind cat mai aproape de radacina genelor, difuzand in jos cu ajutorul pensulei apoi tapotand cu degetele.
  6. Eyelinerul se aplica in tuse fine spre colturile interioare , insistandu-se mai mult in coltul extern unde se ridica usor intr-o codita cat mai naturala. Se uneste cu eyelinerul aplicat pe pleoapa inferioara doar pe jumatatea externa a conjunctivei.
  7. Se poate dramatiza prin intensificarea fardului din colturile exterioare ale ochilor, aplicandu-se un fard  maro inchis sau negru, din coltul exterior usor spre pliu.
  8. Se intorc genele cu ajutorul aparatului de intors genele, insistandu-se la radacina si se aplica rimelul, concentrandu-te pe colturile interioare care sunt amplificate. Poti adauga cateva genele individuale doar in colturile externe. Confera un efect de lifting imediat. Pe genele inferioare aplica mascara maro.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.