zoot

Legatura dintre exercitii fizice si sex

Barbatii se gandesc la sex de 19 ori pe zi - Foto © vgstudio - Fotolia
Barbatii se gandesc la sex de 19 ori pe zi – Foto © vgstudio – Fotolia

Legatura dintre exercitiile fizice si calitatea sexului este de mult timp vehiculata iar ultimele studii publicate o valideaza stiintific. Si nu este vorba doar de faptul ca te simti mai sexy (Bine, si asta!), legatura dintre o viata activa si sex este mult mai pronuntata.

Te-ar interesa si:

SEX WORKOUT pentru o viata sexuala mai buna

Daca faci exercitii fizice ai un apetit sexual mai ridicat

Exista suficiente dovezi stiintifice care sugereaza faptul ca cei/cele cu un metabolism mai intens dat de activitatea fizica, manifesta un apetit sexual mai mare fata de cei sedentari. Mai mult, odata cu cresterea nivelului de testosteron si adrenalina, atat in cadrul femeilor cat si in cadrul barbatilor, creste nivelul libidoului chiar si in cazul persoanelor care nu manifestau o dorinta sexuala puternica (Sursa)

Daca faci exercitii fizice poti avea orgasm instant

Exercitiile fizice pot induce orgasmul in cazul femeilor, arata un nou studiu al unui grup de cercetatori ai Indiana University. Printre activitatile fizice capabile a induce orgasmul se numara: exercitiile pentru abdomen, mersul pe bicicleta sau spinningul, alpinismul si ridicarea de greutati la sala de fitness (Sursa). Asa ca, fetelor, la treaba!

Daca faci exercitii fizice iti poti imbunatati viata sexuala

Cand atat barbatii cat si femeile au fost rugati sa isi evalueze performantele sexuale, cei care fac exercitii fizice de 4-5 ori pe saptamana au raportat performante sexuale peste medie sau mult peste medie – 88% femei si 69% barbati. Fie ca vorbim de o mai buna circulatie a sangelui in zonele erogene, o mai buna flexibilitate sau rezistenta, sau doar o mai mare incredere de sine data de un corp atragator, cert este ca exercitiile fizice pot schimba atitudinea femeilor fata de performanta sexuala. Vrei sa fii mai buna la pat? Fa exercitii fizice.

Alt studiu arata ca cei care fac exercitii fizice in mod regulat, tind sa fac si mai mult sex. Aceste persoane sunt in general mai tinere, mai sanatoase si mai atragatoare decat cei care duc o viata sedentara. In acelasi timp, este vorba de atitudine. Persoanele active fizic sunt cumva hedonice, orientate catre atingerea placerii, cautand activitati si senzatii noi.

Atunci cand faci exercitii fizice dispui de mai multe optiuni date atat de lipsa inhibitiilor (Cine s-ar mai simti inhibata intr-un corp atragator) cat si de rezistenta, flexibilitatatea si controlul care iti deschid orizonturi catre pozitii sexuale variate.

(Sursa)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.