zoot

Latte cu pudra de matcha: bautura racoritoare si energizanta

Iata o alta varianta de a consuma matcha intr-o bautura rece, cremoasa si dulce! N-ai nevoie decat de un minut pentru a-ti pregati un delicios latte cu pudra de matcha si lapte de migdale, o bautura 100% vegana, fara lactoza si zahar rafinat. Nu are multe calorii, te revigoreaza si te energizeaza datorita cofeinei care este eliberata treptat. Prepara-ti si tu acest energizant natural, bogat in antioxidanti!

Latte rece din pudra de matcha

Ingrediente:

  • 1 lingurita de pudra de Matcha
  • 1 lingurita de apa fierbinte
  • O cana de lapte de migdale
  • 1-2 lingurite de sirop de agave sau miere
  • Cateva cuburi de gheata

Latte cu pudra de matcha

Intr-un borcan cu capac amesteca pudra de matcha cu putina apa fierbinte, folosind o lingurita sau pamatuful special. Omogenizeaza bine pana se formeaza o pasta. Adauga treptat laptele, amestecand in continuu pentru a nu se forma cocoloase. Dizolva siropul de agave si fileteaza capacul. Agita bine borcanul. Transfera bautura in doua pahare, cat sa acopere 2/3 din suprafata. Completeaza fiecare pahar de latte cu cateva cuburi de gheata.

Daca servesti bautura invitatilor si vrei sa impresionezi, completeaza paharul cu spuma de lapte. O poti consuma in locul cafelei obisnuite de dimineata sau oricand ai nevoie de un boost de energie, inainte de o sedinta de fitness sau cand ai mult de lucru la birou. Cofeina este eliberata si absorbita lent in organism, evitandu-se astfel, starile de hiperexcibilitate caracteristice bauturile obisnuite preparate din cafea.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.