zoot

Laminarea genelor sau lifting-ul cu cheratina

Laminarea genelor, un procedeu cosmetic non-invaziv si semi-permanent pentru obtinerea unor gene curbate, mai lungi si mai dese se bucura de un moment de glorie peste ocean. Rezultatele sunt absolut spectaculoase iar vestea buna este ca te poti bucura de aceasta procedura si-n Romania.

 

Laminarea genelor

Laminarea genelorLaminarea genelor este o procedura in trei etape care nu dureaza mai mult de o ora. Dupa ce genele sunt demachiate, se realiza procedura:

  • Lifting: cu ajutorul unei solutii speciale, genele se ridica de la radacina, folosindu-se doua bucati de silicon.
  • Fixare: genele se fixeaza in aceasta pozitie cu ajutorul unei solutii de fixare
  • Aplicarea cheratinei: genele sunt hranite cu keratina si, optional, vopsite.

Laminarea genelor este o proceura nedureroasa si nu traumatizeaza genele naturale in niciun fel. Mai mult, produsele folosite sunt 100% bio.

Rezultatul final este unul spectaculos in cele mai multe cazuri si poate dura pana la 2 doua luni. Prin procedura de ridicare a genelor de la radacina, aceastea par vizibil mai lungi. Efectul de curbare, cheratina si vopseaua intregesc dau volum genelor. Acestea par mai groase si mai sanatoase.

Te poti bucura de genele lungi, curbate si dese fara a mai fi nevoie sa le curbezi cu ajutorul aparatului special, sa le rimelezi sau sa aplici extensii. Pentru a te bucura de aceasta procedura de stilizare a genelor naturale, va trebui sa revii la salon o data la 2-3 luni pentru o sedinta de intretinere.

1 Comment
  1. Buna!Imi place articolu scris despre laminarea genelor!M-ar interesa mai multe detali.Spre exemplu care este gama de produse folosite?De la ce firma sunt.As incerca si aceasta metoda.Pina acum imi puneam gene fir cu fir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.