zoot

Kit-uri de manichiura acasa. Manichiura mai ceva ca la salon

Desi nu deloc ieftine, kit-urile de manichiura acasa iti ofera modele de unghii de-a dreptul spectaculoase. Manichiura obtinuta are un finish perfect si arata mai ceva ca o manichiura obisnuita la salon.

Kit-uri de manichiura acasa cu texturi deosebite

Din randul acestora se remarca brandul Ciate, care continua sa inoveze de la manichiura catifea pana la ultimul produs din primavara lui 2014, manichiura flower. Vei gasi texturi inedite care dau un aspect wow manichiurii tale, un finish perfect si rezistenta indelungata.

Kit-uri de manichiura acasa. Ciate catifeaKit-uri de manichiura acasa. Ciate caviarKit-uri de manichiura acasa. Ciate denimKit-uri de manichiura acasa. Ciate featherKit-uri de manichiura acasa. Ciate flower

Kit-uri de manichiura acasa cu sabloane predefinite

Ce poate fi mai simplu decat aplicare unui sablon deja pregatit, atat de bine finisat inca nimeni nu isi va da seama ca este practic un abtipild pe unghiile tale. In randul acestor kit-uri de manichiura acasa se remarca Sally Hansen Salon Effects cu o paleta atat de larga de texturi, incat singura chestiune dificila va fi alegerea modelului dorit.

Kit-uri de manichiura acasa. Sally hansen salon effects
Kit-uri de manichiura acasa. Sally hansen salon effects
Kit-uri de manichiura acasa. Sally hansen salon effects

Kit-uri de manichiura acasa cu stampila

Niciodata nu a fost mai simplu sa obtii modele de unghii inedite de la inventarea ojei matrita cu stampila. In cadrul acestor kit-uri de manichiura acasa se remarca Konad, un kit cu care poti obtine orice macheta doresti sa transferi pe unghie.

Kit-uri de manichiura acasa. Konad

 

Kit-uri de manichiura acasa. Konad
Foto: www.enamelgirl.blogspot.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.