zoot

Kim Kardashian aduce inapoi piercingul unghiilor

Desi, de ceva vreme au intrat intr-un con de umbra, iata-le mai populare ca oricand, pe unghiile nimanui alteia decat Kim Kardashian! Vedeta a ales sa se mandreasca cu o manichiura cu piercing indrazneata. Unghiile lungi, vopsite gri metalizat au fost accesorizate cu inele aurii, cate doua sau trei pe fiecare unghie.

 

Piercing unghii pas cu pas

Unghii cu piercing kim
Foto: Snapchat / Kim Kardashian
Unghii cu piercing

Desi nu este cea mai practica alegere, trebuie sa recunoastem ca manichiura este una de efect. O poti adopta si tu, temporar, bineinteles. Pentru montarea piercingului se foreaza o gaura in tipsul unghiei false, folosindu-se un burghiu special. Suna complicat, insa, piercingului unghiilor este mai simplu decat crezi. Desi ideea de mai multe piercinguri pe fiecare dintre unghiile degetelor ni se pare prea mult, ai putea opta pentru piercingul unui unghii accent. Inelarul ni se pare cea mai potrivita alegere.

Iata cum se realizeaza piercingul unghiilor si la ce sa te astepti daca mergi la salon:

Se aseaza unghia pe o suprafata plata, cu fata in jos si se indentifica punctul in care urmeaza sa se dea gaura. Aceasa nu trebuie sa fie foarte aproape de terminatia unghiei, caci se poate crapa. Cu ajutorul burghiului se preseaza si se roteaza pana unghia este strapunsa pe partea cealalta. Se roteste si se indeparteaza burghiul. Se insereaza cercul prin gaura formata si se prinde cu ajutorul unui cleste.

Piercingul unghiilor se poate realiza si acasa daca ai burgiul special si un inel de piercing.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.