zoot

Khloe Kardashian este obsedata de ACEASTA coafura

 

Coafuri de vedeta
Instagram / Khloe Kardashian

Coafurile tepene si prea sofisticate nu mai sunt pe placul vedetelor. Fara indoiala, se mizeaza pe un look lejer, pe un aspect chic fara cel mai mic efort iar cocul in varful capului nu este doar o abordare nonsalanta cat si una practica, o coafura simpla si rapida pe care o poti purta practic oriunde: la sala, la cumparaturi sau in club.

Khloe este absolut obsedata de aceasta reinterpretare a top knot-ului si s-a grabit sa-si impartaseasca pasiunea cu prietenii sai virtuali pe contul de Instagram. Daca vrei sa o recreezi urmeaza pasii de mai jos:

Reinterpreteaza motul in varful capului

Pentru a recreea aceasta coafura n-ai nevoie decat de un elastic subtire si cateva agrafe. Nici macar nu este o coafura care sa necesita multa indemanare. Cu cat aspectul este unul mai neglijent, cu atat mai bine.

  • Periaza-ti parul si adu-l pe tot pe spate. Sectioneaza calota si prinde-o intr-o coada de cal cu un elastic, formand o bucla. Infasoara varfurile in jurul elasticului pentru a-l ascunde si fixeaza cocul cu o agrafa.
  • Pulverizeaza spray de textura pe lungimea firului de par si onduleaza-l usor cu ajutorul placii de par cat sa obtii bucle lejere, de plaja.

Poti purta aceasta coafura in orice moment al zilei, parul nu-ti va intra in fata si te poti bucura de lungimea acestuia purtat liber pe spate.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.