zoot

Jelly Nails: Cel mai nou trend in materie de unghii

Daca esti o mare iubitoare de nail nu poti trece indiferenta pe langa acest trend.

Jelly Nails – Unghiile jeleu – ce sunt si de ce toata lumea vorbeste despre ele?

Jelly nails
Instagram / cutie_kills

Tocmai cand credeam ca arta pe unghii nu ne mai poate surprinde se creeaza o adevarata nebunie in jurul unghiilor jeleu. Jelly Nails nu sunt altceva decat unghii false acoperite cu un strat de oja translucid in culori deschise sau neon.

Unghii jeleu neon
Instagram / chaunlegend

Da, ai ghicit, unghiile jeleu amintesc de anii ’90 din cel putin doua motive. Este perioada in care se poata unghii false din plastic, lipite pe deget cu ajutorul adezivului special din pachet si, in acelasi timp, este perioada culorilor tari, puternice – neon.

In schimb, Jelly Nails sunt transparente. Practic poti vedea patul unghiei prin ele.

Cu peste 10.000 de #JellyNails si peste 4 miliane de like-uri la o singura postare (a lui Kylie Jenner, bineinteles), unghiile jeleu sunt ultimul trend in materie de unghii in vara lui 2018.

Kylie unghii jeleu
Instagram / kyliejenner

Cele mai indraznete iubitoare de nail art vor opta pentru unghii lungi si forma patrata. Asta nu inseamna ca nu ai si alte optiuni. Iata ca poti aborda si o lungime mai scurta dar si  forma migdalata:

Unghii jeleu
Instagram / jessicawashick

Cum sa-ti faci si tu Jelly Nails?

Pentru a obtine acest efect nu ai nevoie decat de doua lucruri:

  • un kit de unghii false din plastic (asigura-te ca au si adeziv special)
  • o oja cu textura translucida

Masoara si ajusteaza unghiile false dupa necesitati. Pregateste-ti toate cele zece unghii necesare inainte de a te apuca de lucru.

Pregateste-ti suprafata unghiei. Ca adezivul sa adere mai bine pe suprafata unghiei si sa nu te trezesti ca-ti pica vreo unghie Jelly in cel mai nepotrivit moment, curata suprafata unghiei cu un disc demachiant si dizolvant de lac de unghii. Clateste-ti mainile si usuca-te bine.

Aplica uniform adeziv pentru unghiile false pe suprafata unghiei naturale, preseaza unghia falsa si mentine cateva secunde ca aceasta sa se prinda uniform.

Repeta cu fiecare unghie in parte.

Dupa ce ti-ai lipit unghiile false, aplica cate un strat de oja translucida si, daca simti nevoia, un strat de top coat incolor.

Daca nu ai o oja cu textura translucida si totusi vrei unghii jeleu:

  • poti subtia textura unei oje obisnuite cu ajutorul dizolvantului pentru lacul de unghii sau
  • poti introduce cateva picaturi de oja obisnuita in lacul de unghii incolor. Acesta va capata o tenta colorata.

Alege culori vesele de vara sau culori neon.

Unghii false din plastic sau unghii cu gel?

Bineinteles, poti obtine acest efect si in cazul unghiilor cu gel. Intreaba-ti tehnicianul daca-ti poate face Jelly Nails.

Daca vrei sa le porti temporar, unghiile false sunt cea mai buna alternativa. Atentie, insa! Alege o pereche de unghii false de calitate pentru a nu-ti strica patul unghiei.

Pentru a indeparta unghiile false, introdu-ti mainile in apa calda, mentine pentru 5-10 minute si apoi indeparteaza-le de la baza cu ajutorul betisorului de cuticule. Ar trebui sa se indeparteze foarte usor, fara a-ti afecta unghia naturala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.