zoot

Iti aluneca pantofii? Incearca pudra de talc

Pudra de talc iti aluneca piciorul in pantofi

Cand piciorul iti aluneca din pantof, nu este numai neplacut, cat si periculos. Poate nu ai ales corespunzator marimea de care ai nevoie sau poate te confrunti cu transpiratia abundenta. Desi exista multe solutii pentru a scapa de acest inconvenient, cea mai accesibila este pudra de talc.

Pulverizeaza pe talpa interioara a pantofilor pudra de talc, apoi incalta-i. Pudra de talc absoarbe o parte din umezeala si impiedica alunecare piciorului datorita transpiratie.

Alte trucuri care-ti vor folosi la un moment dat:

  • Te strang pantofii? Freca interiorul acestora cu alcool medicinal apoi poarta-i cu sosete groase pentru 30 de minute. Se vor lasa ca prin minune.
  • Obisnuiesti sa faci bataturi din cauza pantofilor cu toc? Aplica deodorant, pudra de talp sau vaselina in zona calcaiului pentru a o inmuia.
  • Te dor picioarele cand mergi pe tocuri? Prinde-ti cu leucoplast al treilea si al patrulea deget impreuna. Functioneaza datorita unui nerv care se departe intre cele doua prin indepartarea presiunii.
  • Pantofii noi sunt alunecosi pe sol? Freaca talpile exterioare cu o hartie de smirghel entru a te bucura de o mai buna tractiune.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.