zoot

Invata sa iti faci un machiaj de seara ca un profesionist! (Video)

O tehnica de machiaj un pic altfel decat cele cu care ai fost obisnuita dar care, cu siguranta, functioneaza in cazul acelor dintre noi mai putin experimentate. Spun altfel pentru ca, alaturi de eyelinerul negru, creionul dermatograf, foarte bine ascutit, este cel care da definitie ochilor, prin tuse repetate.

  • Secretul unui machiaj de seara al ochilor consta in stratificare. Dupa ce ai aplicat primerul pentru ochi, este musai sa aplici o baza uniforma pe toata pleoapa superioara pentru uniformizarea culorii. Acest fard este, de regula, unul apropiat de culoarea naturala a pielii sau ceva mai deschis. Vei observa ca fardurile aplicate apoi pe aceasta canava se amesteca mai bine si creeaza exact umbrele dorite.
  • Profunzimea ochilor si definitia este data, in acest caz de creionul maro, puternic ascutit cu care trasezi linia pliului, evidentiand-o. Odata conturata, poti folosi pensula si fardul pentru amplificare.
  • Observa cele trei trucuri de machiaj care iti maresc ochii instant: fardul alb aplicat in colturile exterioare ale ochilor, pentru a demarca liniile de tus create, creionul alb dermatograf aplicat pe conjunctiva ochilor si genele false care confera profunzime privirii si un lifting instant. La fel de bine poti folosi doar cateva gene individuale aplicate in colturile externe ale ochilor.
  • Vrei ca buzele tale sa para mai mari in cazul acestui machiaj de seara? Secretul consta in folosirea a doua creioane de buze, unul intr-o nuanta similara rujului pe care doresti sa il aplici si celalalt, cu o nuanta sau doua mai inchis, aplicat in colturile exterioare.
  • Nu uita de conturarea fetei cu ajutorul bronzerului.

VIDEO: Machiaj de seara

Foto © gromovataya – Fotolia.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.