zoot

Invata sa folosesti corectorul pentru a ascunde micile imperfectiuni ale tenului

Corectorul n-ar trebui sa-ti lipseasca din geanta cosmetica. Ascunde cearcanele, acopera petele si sectiunile hiperpigmentate, te salveaza atunci cand te trezesti cu un cos pe nepusa masa. In plus, poate constitui o baza de machiaj pentru buze si pleoape cand nu detii produsele cosmetice special destinate acestui scop. Indispensabil si totusi confuz. Vine cu atatea variante de culoare incat te face sa te intrebi ‘Oare, cum se foloseste?

cum se foloseste corectorul

VERDE

Culoarea verde se foloseste pentru a acoperi roseata. Functioneaza in cazul rozaceei, dermatitei si chiar arsurilor solare usoare. Se aplica cu o pensula si se tapoteaza cu un buretel special pentru a introduce formula in piele. Se foloseste direct peste primer, ulterior aplicandu-se fondul de ten pentru a uniformiza culoarea pielii.

LEVANTICA

Culoare mov deschis, levantca, deschide pielea si readuce la viata tenul obosit, neutralizand tonurile galbene. La fel ca si culoarea verde, se foloseste in zonele cu probleme, sub fondul de ten.

GALBEN

Galbenul pal deschide pielea la culoare si reduce usor roseata. In functie de tonul ales, poate fi folosit pentru a ascunde cosurile.

ROZ SOMON

Tonurile de roz somon sunt folosite pentru a ascunde cearcanele cu subtonuri de albastru si gri. Se aplica doar in zona cearcanelor, introducand produsul in piele treptat, prin tapotare. Atentie: incearca sa nu depasesti zona inchisa la culoare caci, pe pielea normala, capata un aspect galben-oranj.

CORECTORUL IN CULORILE PIELII

Cele mai des intalnite, se folosesc dupa aplicarea fondului de ten lichid, de cele mai multe ori pentru a ilumina sau ascunde cosurile. Dac vrei sa obtii un efect de iluminare poti alege un corector intr-o nuanta mai deschisa decat pielea insa, pentru a masca imperfectiunile, alege-l in ton cu pielea / fondul de ten.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.