zoot

Intra pe BandOfCreators.com pentru tinute vestimentare inedite

Dupa cum ii spune si numele, Band of Creators isi propune sa promoveze si sa distribuie creatii ale designerilor autohtoni, prin magazinul online BandOfCreators dar si prin locatia fizica din Str. Benjamin Franklin nr 14. Vei gasi piese vestimentare si accesorii inedite a 26 de designeri romani, proaspat absolventi ai Universitatii de Arta sau designeri romani deja consacrati pe piata autohntona.

Ideea unui astfel de shop, de altfel foarte bine identificata, a luat nastere la cafeneaua Carturesti in urma cu mai bine de 2 ani. De atunci, Band of Creators se dezvolta si inoveaza permanent nu numai prin magazinul online si locatia fizica, dar si prin evenimentele pe care le produce sub marca proprie, de la intalniri periodice sub forma unor mini conferinte, la evenimente de amploare precum prezentari de moda multibrand.

Daca vrei tinute cu adevarat unice la preturi pe care ti le poti permite, navigheaza prin magazinul BandOfCreators.com sau fa o vizita la locatia fizica, vor fi bucurosi de oaspeti iar tu surprinsa de pasiunea cu care fac business acesti romani. Iata la ce sa te astepti:

Tinute Vestimentare Florentina Giol Tinute Vestimentare Florentina Giol
Tinute Vestimentare Florentina Giol Tinute Vestimentare Florentina Giol

Sursa: Facebook BandofCreators. Nu uita sa le dai un like!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.