zoot

Inspira-te! Saltea de fitness cu exercitii ilustrate si instructiuni

Pe noi ne inspira ultimele gaselnite in materie de accesorii de fitness. Poate fi vorba de o noua tehnologie de bratari, de o sticla de baut inteligenta sau o saltea de fitness … mai speciala. Cu o serie de diagrame si explicatii pentru diferite tipuri de exercitii, parca te inspira sa tragi mai tare si sa-ti diversifici antrenamentul, chiar si in zilele in care n-ai nici cel mai mic chef sa te antrenezi sau te simti lipsita de idei.

Nu stim cat te va tine entuziasmul (pe cine pacalim, stim toate ca este trecator) insa, pentru o buna perioada de timp vei face exercitii la saltea cu un avant nemaiintalnit!

 

Saltele de fitness cu diagrame si explicatii

Daca ne-ai ruga sa-ti recomandam o singura saltea de fitness care imbina functionalitatea cu creativitatea, aceasta ar fi TrainerMat-ul de la SKLZ. Cu dimensiuni standard pentru o saltea de fitness, 185cm in lungime cu 60 cm in latime, se remarca prin doua fete. Una dintre fete este neagra si se aseaza pe podea iar cea de deasupra ilustreaza 24 de exercitii de fitness cu diagrame si instructiuni, special selectate pentru a-ti imbunatati forma musculara si elasticitatea. Are o grosime de 6 mm, confectionata din material de calitate care nu-ti permite sa aluneci. Se ruleaza si este usor de depozitat si transportat la sala de fitness.

Saltea de fitness cu exercitii imprimateSaltea de fitness online pret

Saltea de fitness sklzSaltea de fitness buna

Saltea de fitness SKLZ TrainerMAT
PRET: 199 lei

DETALII / CUMPARA DIN MAGAZIN

Daca recomandarea noastra nu se potriveste bugetului tau, iti propunem alte modele de saltele de fitness ieftine, cu exercitii ilustrate si instructiuni:

Salteaua EM-009 este o saltea de fitness ‘all-purpose’, putand fi folosita pentru mai multe activitati sportive: gimnastica, masaj, yoga sau fitness. Spre deosebire de modelul anterior care se ruleaza, aceasta se pliaza in patru segmente si are o lungime de 180 de cm in lungime si 60 de centimentri in latime. Este putin mai subtire, avand 5 mm grosime. Este confectionata dintr-un material rezistenta la uzura, usor de intretinut.

Saltea de fitness femei ieftina

Saltea de fitness EM-009
PRET: 45 lei

DETALII / CUMPARA DIN MAGAZIN

O alta varianta cu exercitii inscriptionate este bodymax. Desi are aceleasi dimensiuni ca modelul de mai sus, este lucioasa si risti sa aluneci in functie de exercitiile pe care le efectuezi.

Saltea de fitness ieftina online

Saltea de fitness bodymax
PRET: 47 lei

DETALII / CUMPARA DIN MAGAZIN

Saltelele de fitness se curata cu usurinta cu un buretel si un amesteca de otet de mere si apa, dupa care se sterg cu un prosop pufos si vor fi ca noi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.