zoot

Inspira-te din prezentarea Tod’s toamna-iarna 2018

N-ai sa ghicesti ce-i lipseste tinutei tale. Pana nu vezi prezentarea Tod’s toamna-iarna 2018.

Prezentare tod's toamna iarna 2018
Tod’s

Aproape toatele modelele au purtat cate o geanta, de la cea xxl la clutch-ul minuscul, legat de mana dar atentia a fost indreptata catre un ‘accesoriu’ viu.

Gigi Hadid si-a facut aparitia in prezentarea Tod pentru sezonul urmator tinand in brate cu pui de bulldog francez, aducand zambetul pe buze celor prezenti in sala. Dupa ea au urmat si alte modele, spre deliciul iubitorilor de brand.

Bineinteles, o geanta este foarte folositoare. Arata grozav la bratul tau si te ajuta sa cari toate cele care-ti sunt esentiale (sau nu!) dar nu poate egala dragalasenia unui catelus.

Acesta, la fel ca si colectia Tod toamna-iarna 2018 te aduce cu picioarele pe pamant. Asistam in fata unei colectii practice pentru femeia contemporana – dinamica si in permanenta miscare.

Maiestria artistica si virtuozitatea se amesteca in materialele luxoase dar confortabile, adesea tratate cu finisaje lacuite, tricotaje si note ecvestere. Le gasim intr-o paleta de culori perfecta pentru iarna, de la sofran, ruginiu, rosu de Burgundia dar si tonuri neutre. Ca piese esentiale nu lipsesc trenciurile, cojoacele, hainele din material teddy, hanoracele cu gluga si gecile parka.

Accesoriile sunt si ele foarte practice. Gentile de mana sunt spatioase si versatile, in timp ce variantele mici sunt legate in talie, tip borseta sau purtate in jurul incheieturii mainii, dandu-ti o incredibila libertate de miscare.

Incaltamintea urmeaza aceeasi linie, fiind vorba de piese clasice reinterpretate tot intr-o varianta practica si comoda.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.