zoot

Insanity TM – cel mai provocator program de exercitii de slabit. Acum la Daimon Club!

Crezi ca ai lucrat intensiv pana acum? Asta pentru ca nu ai incercat programul de exercitii de slabit Insanity, creat de Shaun T si distribuit de bodybeach.com. Dupa cum ii spune si numele, este un program nebunesc care cuprinde 40 de minute de exercitii de slabit, 6 zile din 7 pentru un antrenament de 60 zile.

Insanity promite in 60 de zile aceleasi rezultate pe care le poti obtine cu un program de fitness obisnuit intr-un an! Suntem convinsi ca rezultatele promise sunt cele obtinute? Da! Dar cu foarte mare efort. Insanity este cel mai greu program de fitness de pe piata, asta o spun toti care au incercat si au urmat programul.

Daca cauti o provocare, daca vrei sa iti schimbi radical stilul de viata printr-un program de exercitii de slabit iesit din comun, Insanity este raspunsul. Te va impinge peste limite, te va scoate din zona ta de confort, te va infuria atat de tare incat sa-ti doresti sa il termini.

Prezentare video Insanity Workout Max Interval Plyo:

Foarte multi specialisti critica Insanity tocmai pentru gradul de efort sporit necesar completarii lui si pentru faptul ca multi care incep acest program sunt tentati sa il abandoneze, nesimtindu-se in stare de un asemenea efort atat fizic cat si psihic. Noi credem ca Insanity te va ambitiona mai mult decat o poate face orice alt program de exercitii de slabit! Vei dori sa iti depasesti limitele, pentru ca se poate.  Si totusi… Sunt prea multe povesti de succes pentru a nu incerca

Insanity nu este pentru oricine!” spunea Shaun T. despre programul pe care l-a creat. Intr-adevar! Insanity este pentru persoanele care stiu ce vor, care sunt dispuse sa isi depaseasca limitele si care nu renunta usor. Insanity este pentru luptatori! Pentru a avea rezultatele garantate de Insanity este necesar sa te dedici, sa urmezi in paralele programul de nutritie pe care il primesti alaturi de programul de exercitii de slabit. Toti cei care au terminat programul au avut rezultate vizibile si rapide, in cele 60 de zile de program slabindu-se 10-20 de kilograme (sursa: http://eon.businesswire.com/news/eon/20120616005015/en/insanity-workout/insanity-workout-review).

Bazat de filozofia Intervale de Training MAX, programul de exercitii de slabit combina intervale de maxima intensitate (3 minute) cu scurte perioade de relaxare (30 de secunde). Programul alterneaza intervale aerobice cu anaerobice, care consuma pana la 1000 de calorii pe ora. Planul programului de exercitii de slabit include antrenamente de aproximativ 30 si 60 de minute, 6 zile pe saptamana. Un program CARDIO excelent combinat cu exercitii pliometrice. Exercitiile pliometrice castiga din ce in ce mai multa popularitate in randul programelor de fitness datorita eficacitatii sale si rezultatelor obtinute intr-un timp foarte scurt.

Pentru a completa programul de exercitii de slabit nu ai nevoie decat de seria de DVD-uri, o pereche buna de adidasi si multa vointa pura!

NOU: Insanity in Bucuresti! Cursurile se tin la Daimon Club (click aici)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.