zoot

Indeparteaza-ti oja de pe unghii (aproape) INSTANT cu aceasta metoda (Video)

Indepartarea ojei de pe unghii n-a fost niciodata mai simpla! In loc sa-ti consumi timpul si energia cu zeci de discuri demachiante, frecand suprafata unghiei si murdarind cam tot ce este in jur, alege metoda simpla: introduci degetul intr-un borcan, intorci si scoti unghia perfect curata. Functioneaza de minune si in cazul ojelor inchise la culoare, cu sclipici sau intens pigmentate. Ne poti multumi mai tarziu.

Vei avea nevoie de:

  • un borcan cu capac pe filet tip Mason Jar
  • un burete lung taiat pe jumatate
  • dizolvant de lac de unghii

 

Cum sa-ti faci un borcan Dip & Twist pentru indepartarea lacului de unghii

Instructiuni:

Taie buretelul in doua, pe lung. Ruleaza cele doua bucati una in jurul celeilate ca si cum ai vrea sa obtii un sul. Introdu buretelul in borcan si toarna dizolvant de unghii cat sa-l saturezi. Fileteaza capatul dupa fiecare utilizare ca dizolvantul sa nu se evapore.

Acesta este borcanul Dip & Twist care te ajuta sa-ti indepartezi oja de pe unghii in timp record. Se introduce unghia in borcan, se rasuceste si se scoate curata. Periodic, se adauga dizolvant de unghii iar cand bureteul se murdareste, se scoate si se intoarce pe partea cealalta. Se inlocuieste doar este complet compromis. Ce parere ai despre acest truc?

Sfat:

Cu cat borcanul este mai mic, cu atat intra mai putina solutie de indepartare a lacului de unghii!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.