zoot

Incearca: samponul uscat pentru indesirea parului, volum si textura

Daca ai parul fin si moale, plat si lipsit de viata, ai da orice pentru mai mult volum si textura. Chiar daca exista produse speciale in acest sens, spray-ul de indesire (thickening hairspray) si spray-ul de textura (texturizing hairspray), samponul uscat este o alternativa mult mai accesibila cu rezultate similare.

Preferatul nostru: KLORANE Dry Shampoo

Sampon uscat klorane
KLORANE

Alternativa pentru spray-ul de indesire – de aplicat pe parul usor umed

Dupa ce ti-ai spalat parul si l-ai uscat natural sau cu difuzorul in proportie de 75%-90%, pulverizeaza sampon uscat de la radacini catre varfuri, de la o distanta de aproximativ 20 de cm astfel incat sa imbrace uniform sectiunile, fara a se concentra pe anumite portiuni. Asteapta cateva minute sa adere la firul de par dupa care usuca fiecare sectiune cu peria rotunda de volum si uscatorul, insistand la radacina.

Vei obtine un par voluminos si bogat dar aerisit, ca si cum nu ai avea produs de styling in par. Spre deosebire de spuma sau gel, spray-ul uscat aplica pe parul usor umed nu incarca, nu lipeste, nu inaspreste, lasand parul moale, placut la atingere si plin de miscare.

Alternativa pentru spray-ul de textura – de aplicat pe parul uscat

Pulverizeaza sampon uscat dupa ce ti-ai uscat parul sau l-ai ondulat si vei capata volum, textura si miscare. Mai mult, parul devine manevrabil, mult mai usor de stilizat iar coafura rezista mai mult. Poti pulveriza samponul uscat pe lungimea firului de par inainte de a-l impleti pentru a obtine o impletitura cu textura bogata, usor messy si foarte moderna.

Extra-truc: pulverizeaza sampon uscat pe o agrafa si se va bucura de o mai mare putere de prindere, mentinandu-ti coafura in loc.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.