zoot

Incearca manichiura mixta!

Alcatuita din elemente diferite ca origine si cromatica, intr-o maniera controlata, reuseste sa faca o declaratie de stil de fiecare data. Nu trebuie decat sa indraznesti sa iesi din tipar si sa experimentezi cu mai multe elemente eterogene, gasindu-le un element comun. Ce-ar putea avea in comun o manichiura clasica, precum semiluna cu bulinutele jucause si moderne? Aceeasi cromatica si o simetrie care te cucereste imediat.

Manichiura semiluna cu bulinute

Manichiura mixta

Pentru a recreea aceasta manichiura ai nevoie de: o oja alba, o oja bleu, o oja galbena, un instrument de punctare (poti folosi si capatul bulb al unei agrafe), sabloane pentru manichiura frantuzeasca si un lac incolor pentru finisare.

  • Aplica un strat de oja bleu pe toate unghiile si asteapta sa se usuce complet.
  • Toarna un strop de oja pe o folie de aluminiu, satureaza capatul gros al unui instrument de punctare in oja si puncteaza cateva buline mari pe unghia inelarului si a degetului aratator.
  • Lipeste cate un sablon de manichiura frantuzeasca peste semiluna celorlate trei degete si aplica un strat de oja galbena. In functie de textura ojei, s-ar putea sa fie nevoie sa mai aplici un strat.
  • Indeparteaza sabloanele cu ajutorul unei pensete si aplica cate un strat de lac incolor pe fiecare unghie in parte.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.