zoot

Incearca: Jade Roller (rola din jad pentru masaj facial)

Rola din jad pentru masaj facial
Herbivore Botanicals

Noptile pierdute lasa urme pe tenul tau? Exista un instrument pentru tenul obosit, cearcane si zona umflata din jurul ochilor. Desi cultura occidentala abia a descoperit-o, rola din jad este cunoscuta culturii asiatice inca din secolul al-VII-lea si face parte din ritualul zilnic de infrumusetare a pielii. Se crede ca racoarea pietrei inchide porii, atenueaza cearcanele si umflaturile din zona de sub ochi si intinde pielea.

La fel ca toate ritualurile de infrumusetare care au trecut testul timpului, rola din jad este de o simplitate incredibila. Instrumentul cu maner din metal este prevazut cu doua role din jad, o rola cu dimensiuni mai mici pentru masajul zonelor sensibile si greu accesibile, precum zona din jurul ochilor si o rola de dimensiuni mai mari pentru restul fetei si gat. Masajul cu aceste role ajuta la circulatia sangelui, reduce umflaturile din zona ochilor si ajuta la o mai buna absorbtie a ingredientelor active din produsele cosmetice.

Foloseste roja din jad pentru masaj facial

In muschii nostri faciali este inmagazinata multa tensiune. Aceasta cauzeaza multe dintre ridurile de expresie si ridurile fine, in special cele din zona fruntii si ochilor. Masajul facial cu rola din jad poate ajuta la eliminarea tensiunii din aceste zone. Este vorba de o presiune usoara si o miscare usoara care imbunatateste circulatia, redand fermitatea si sanatatea pielii. In plus, ritualul este unul relaxant, mai ales atunci cand este efectuat inainte de culcare.

Scapa de umflaturile din zona de sub ochi

Jadul este o piatra care calmeaza si racoreste instant. Foloseste rola de mici dimensiuni pentru a calma si desumfla ochii umflati. Pentru un efect de extra-racorire, da rola la frigider pentru cateva minute inainte de a o folosi.

Grabeste si imbunatateste absorbia ingredientelor active din produsele cosmetice in piele

Rola din jad se poate folosi ca atare sau in combinatie cu alte produse cosmetice: crema de fata, de zi sau de noapte, crema de ochi, ser sau chiar anumite masti cosmetice. Atunci cand este folosita pentru aplicarea agentilor de hidratare, rola din jad ajuta la o mai buna absorbtie a ingredientelor active din formula in piele.

Nu uita!

Pentru a obtine cele mai bune rezultate este necesar sa optezi pentru o rola din piatra naturala. Vei gasi imitatii din sticla vopsita in coloritul natural al jadului care nu se vor bucura de proprietatile jadului.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.