zoot

Incearca acest model de unghii de Halloween. Simpatic si infricosator (Video)

Simpatic si infricosator, in acelasi timp, avand la baza o tehnica de manichiura foarte populara in acest sezon: water marble sau manichiura in apa. Vei obtine un model de unghii inedit, tocmai potrivit pentru petrecerea de halloween, putand chiar continua tematica cu modele pe degete, la fel ca in tutorial.

 

Model de unghii de Halloween (tutorial pas cu pas)

Pentru a realiza acest model de unghii vei avea nevoie de: o oja nude, o oja rosu burgund, o oja neagra, un lac de unghii si un top coat, scoth sau banda adeziva, apa distilata / plata, un pahar de plastic sau unul de unice folosinta, un ac, dizolvant si betisoare de unghii.

  • Aplica un strat de lac protector si lasa-l sa se usuce.
  • Foloseste scotch sau banda adeziva pentru a-ti infasura degetele, lasand libera doar suprafata unghiei.
  • Intr-un pahar cu apa distilata, toarna, pe rand, cate o picatura din fiecare nuanta de oja indicata, asteptand ca cea precedenta sa se intinda bine in apa inainte de o picura pe urmatoarea. Vei obtine cate cercuri concentrice.
  • Cu ajutorul unui ac se creeaza modelul dorit. Acum se curata dupa fiecare procedeu.
  • Se introduce degetul in apa iar pojghita formata se va prinde imediat de degetul. Tot cu ajutorul acului se curata pojghita din jurul unghiei si se ridica degetul.
  • Se repeta cu toate degetele aceeasi tehnica, obtinandu-se de fiecare data un model usor diferit sau poate chiar diferit in mod radical, dupa preferinte.
  • Se desfac bandajele si se curata unghia cu un betisor cosmetic imbibat in dizolvant de unghii.
  • Se aplica un strat de lac de unghii pentru fixarea manichiurii.

Asa ca daca esti in cautarea unui model de unghii inedit pentru Halloween, acesta este, cu siguranta, un model pe care vei vrea sa-l incerci. Asigura-te, insa, ca ojele de care dispui se intind in apa, facand un usor test: toarna o picatura de oja intr-un pahar cu apa plata si observa cum se comporta.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.