zoot

Incearca acest model de unghii cu stropi. N-ai nevoie decat de … un pai!

Actual, tocmai potrivit pentru inceput de sezon cald, o explozie de culori ai caror pigmenti sunt scosi in evidenta pe o baza alba. N-ai nevoie de niciun fel de dexteritate, este o tehnica simpla pe care oricine o poate folosi pentru a conferi un aspect grafic unei manichiuri uni.

 

Model de unghii cu stropi pas cu pas

Vrei sa recreezi acest model pe unghiile tale? N-ai nevoie decat de un pai, o baza de culoare alba si trei culori puternice, de vara.

Model de unghii cu stropi pas cu pas
Foto: China Glaze

Aseaza o foaie de hartie pe suprafata de lucru. Aplica doua straturi de oja alba China Glaze White on White pentru a obtine o baza opaca. Asteapta sa se usuce. Toarna un pic de oja pe foaia de hartie, introdu paiul in oja, pozitioneaza-l deasupra unghiei si sufla. Repeta si cu celelalte culori dar fa-o deasupra hartiei pentru a proteja spatiul de lucru. Dupa ce stropii s-au uscat, aplica un top coat pentru a fixa manichiura apoi introdu o pensula unghiulara intr-un dop umplut cu dizolvant de lac de unghii si sterge cuticulele si pielea din jurul degetului.

Nuantele folosite pentru aceasta manichiura sunt:

  • China Glaze Red-Y to Rave
  • China Glaze Plur-Ple
  • China Glaze Dj Blue My Mind

Pentru a evita neajunsul de a curata stropii care ti-au patat pielea si cuticulele, iti poti inveli degetul cu ajutorul unei bucati de scotch, lasand libera doar suprafata unghiei.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.