zoot

Incearc-o acum! Manichiura semiluna din prezentarea Charlotte Olympia toamna-iarna 2016

Charlotte olympia london fashion week aw16
Foto: MAC

Ne-am indragostit la prima vedere de manichiura semiluna din prezentarea Charlotte Olympia, toamna-iarna 2016 / 2017 din cadrul London Fashion Week. Unghiilor lungi, pilite in forma de migdal li s-a conferit un vibe retro prin coloritul half-moon. Cu un aspect deosebit de feminin si elegant, te cuceresc prin simplitate si rafinament. Daca vrei sa recreezi acest model, urmeaza pasii de mai jos:

Manichiura semiluna din prezentarea Charlotte Olympia toamna-iarna 2016 / 2017 London Fashion Week

Mac studio nail lacquer

In editie limitata, MAC Studio Nail Lacquer for Charlotte Olympia iti ofera pigmentii de culoare de care ai nevoie pentru a recrea o manichiura de catwalk:

  1. Pregateste-ti unghia pentru manichiura: pileste-ti unghia in forma de migdala, hidrateaza si impinge cuticulele spre radacina si sterge unghia cu un disc demachiant imbibat in dizolvant pentru lac de unghii.
  2. Peste un strat de base coat, aplica Good Old Days, un alb crema si asteapta sa se usuce.
  3. Delimiteaza-ti semiluna cu ajutorul sabloanelor speciale pentru manichiura frantuzeasca si aplica un strat de rosu oranj To have or not to have. Daca vrei sa mizezi pe varianta clasica, alege un ton de rosu burgundy precum Old Fashioned.
  4. Indeparteaza sabloanele cu ajutorul unei pensete si fixeaza manichiura semiluna cu un top coat cu finisaj lucios.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.