zoot

Inca se mai poarta dar nu sunt vedetele verii

Sunt alegeri cu care nu poti da gres: jacheta de piele biker, pantofii stiletto nude, fusta neagra creion dar chiar si ele sunt detronate din cand in cand. Continua si vor continua sa se poarta insa vara lui 2015 vine cu propuneri noi:

 

Pielea vs. pielea intoarsa

in tendinte 2015
se poarta pielea intoarsa in 2015

Emag / H&M

Ne-am obisnuit cu ea de cateva sezoane incoace si inca se mai poarta. Probabil deja detii o jacheta biker din piele insa, daca vrei sa investesti in ceva hot la momentul actual, alege pielea intoarsa.

 

Stiletto vs. platforme

se poarta stiletto
se poarta platforme

Depurtat

Sezoanele trecute militam pentru stiletto. Sa nu crezi ca am incetat s-o facem, sunt cei mai eleganti pantofi din intreg arsenalul femeii doar ca, in acest sezon, vedetele verii sunt platformele! Iar cand spunem platforme ne referim la cele groase, plate, robuste, de multe ori sustinute de un toc gros cu o inaltime greu de… pronuntat!

 

Fusta mini vs. fusta midi

se poarta
vedeta verii fusta midi

Bineinteles ca se poarta fusta mini, de altfel nicio garderoba n-ar fi completa fara un exemplar doar ca mult mai populara si mai dorita este fusta midi, in ultimele sezoane incoace si chiar in vara lui 2015. Daca nu te-a cuprins vibe-ul retro, pastreaza lungimea midi insa alege un croi in clos si talie inalta.

 

Carouri vs. textura cadrilata

carouri
in tendinte

Bonprix / Mango

Pastreaza carourile pentru toamna viitoare si imbogateste-ti garderoba cu textura cadrilata. O diferenta de nuanta daca vrei sa fii in pas cu tendintele actuale.

 

Negru vs. Navy

se poarta bleumarin in 2015
bleumarinul este noul negru in vara lui 2015

Nissa

Bleumarin-ul este noul negru in acest sezon. O culoare potrivita atat pentru birou cat si pentru tinutele de seara, mai ales atunci cand alegi sa-l asortezi cu accente metalice. Super sic!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.