zoot

In tendinte: ten proaspat sarutat de soare

Designerilor le-a lipsit  acea stralucire naturala a tenului proaspat sarutat de soare iar bronzul subtil a revenit in tendinte odata cu primele raze calde de soare. Este momentul oportun sa te indrepti catre o crema autobronzata de fata, cea care bronzeaza treptat, fara sa-ti puna pielea in vreun pericol.

ten sun kissed
ten proaspat sarutat de soare

Credit foto: Image.net

 

1. Mimeaza un bronz!

Exfoliaza-ti cu atentie chipul cu ajutorul unei formule din comert sau a unui exfoliant natural, preparat in casa, hidrateaza, apoi aplica crema uniform, cu miscari circulare. Nu uita sa te speli imediat pe maini dupa ce ai aplicat autobronzant.

Continua cu un machiaj usor. Nu-i nimic natural in tenul cu aspect tencuit. Poti alege formule lichide si usoare de fond de ten sau crema BB Cream. Iti vor hidrata tenul, uniformizandu-i culoarea cu o acoperire sumara, exact de cat ai nevoie. Nu uita de FPS odata ce am pasit in sezonul cald. Foloseste farduri in tonuri calde si amesteca-le bine pentru a crea cel mai natural look.

Daca vrei un ten ca proaspat sarutat de soare, bronzerul este un produs indispensabil. Aplica cu o pensula pufoasa sub osul pometilor, pe exterior tamplelor, gat si decolteu, iti aduce instant un plus de prospetime. Secretul consta in a alege un bronzer in functie de subtonurile pielii tale. Adauga un strop de blush in obraji si vei radia instant de sanatate.

 

2. Ilumineaza!

Dupa ce ai folosit bronzerul, ilumineaza-ti chipul cu un iluminator crema sau pudra, aplica in zonele in care lumina cade in mod natural: deasupra osului pometilor, in colturile ochilor, pe arcada, pe arcul lui cupidon. Pe langa iluminator, asigura-te ca consumi minimul necesar de apa. Adauga cateva felii in paharul cu apa pentru a te detoxifia de la interior la exterior.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.