zoot

In tendinte: talia inalta

tendinte moda toamna iarna 2015 2016 talia inalta

Foto: Versace / Isabel Marant / Acne Studios

Nu ne este deloc straina, am tot cochetat cu talia inalta in ultimele sezoane. Daca pana acum nu te-a convins, cu siguranta o va face la inceput de sezon rece. Desi unii designeri precum (Mugler, Rodarde, Acne Studios) au ales sa inalte talia cu doar cativa centimetri, caz in care vorbim de o talie normala, altii (Versace, Isabel Marant, Zimmermann) au mizat pe talia inalta sau foarte inalta, completata si marcata de o curea subtire.

Deosebit de populara pe podiumurile de moda internationale in sezonul toamna-iarna 2015 / 2016, talia inalte vine cu un avantaj fantastic pentru cele care doresc sa castige cativa centimentri in plus. Modificand raportul trunchi-picioare, in favoarea celor din urma, talia inalta alungeste si subtiaza. Daca  ai aspirat intotdeauna la ‘picioare pana-n gat’ invata sa porti talia inalta, una dintre cele mai pronuntate tendinte in acest sezon.

  • Alege o pereche de pantaloni drepti sau usor evazati de la nivelul genunchilor, cu talie inalta pentru un efect total de alungire si subtiere
  • Cand mizezi pe un croi slim, accentueaza-ti talia normala cu o curea subtire
  • Nu trebuie sa te rezumi la pantaloni si jeansi, poarta talia inalta atunci cand imbraci fusta creion sau pe cea midi, in clos.

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.