zoot

In primavara lui 2014 totul se rezuma la comoditate

Ne-a placut in mod deosebit una din tendintele predominante in prezentarile Fashion Week, tocmai pentru ca presupune comoditate. Imbracamintea stil sport este atat de proeminent favorizata de catre marii designeri ale caselor de moda iar stilul casual, smart casual sau elegant mizeaza tot pe confort si lejeritate in miscari. Uita de pantalonii mulati care tipa pe tine si te incomodeaza in miscari. Frumusetea si clasa deriva din starea de bine in acest sezon.

Shortul este reinventat si purtat in combinatii inedite, alaturi de printuri si tocuri cui iar jacheta de tip bomber cucereste prin confort si simplitate.

Tendinte moda. Comoditate
Tendinte moda. Comoditate. De la stanga la dreapta: Moschino / Emilio Pucci / Marc Jacobs

Indiferent de contextul in care imbraci hainele in primavara-vara lui 2014, poti miza pe confort si liberate in miscari. Pantalonii largi si lungi sunt must-ul acestui sezon si ii poti purta atat la birou cat si la iesirile in oras, cu tocuri cui sau cu incaltaminte cu talpa joasa. Pentru a fi si mai chic, cumpara-ti o pereche de pantaloni albi si compune o tinuta all white. Inspira-te din imaginea de mai jos:

Tendinte moda. Comoditate 2
Tendinte moda. Comoditate. De la stanga la dreapta: Phillip Lim / Diane Von Furstenberg / Calvin Klein

Nu e musai ca pantalonii sa fie lungi, in primavara-vara lui 2014 acestia au venit in diferite lungimi, de la pantalonii scurti la pantalonii pana la jumatatea gambei. Ce au in comun? Comoditatea si faptul ca in sezonul cald nu te straduiesti prea mult sa fii sic. Pur si simplu, esti! Poarta pantalonii largi si lungi, cu talie inalta alaturi de bluze scurte sau transparente, alte doua tendinte majore in aceasta primavara.

Tendinte moda. Comoditate
Tendinte moda. Comoditate . De la stanga la dreapta: Jil Sanders / Salvatore Ferragamo / Phillip Lim

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.