zoot

In pana de idei sau in criza de timp? Incearca manichiura cu unghie accent!

Iata doar doua situatii in care vei vrea sa incerci manichiura cu unghie accent. Asa cum ii spune si numele, accentul cade pe o unghie, de regula unghia inelarului care are un model diferit fata de restul unghiilor. Manichiura cu unghie accent este foarte populara in randul iubitoarelor de nail art dar si foarte practica, am spune noi. Imagineaza-ti ca multe dintre tehnicile de manichiura moderne necesita mult timp, timp de care nu dispui, de cele mai multe ori. Investesti timp in machiaj sau in alegerea tinutei si te trezesti ca iesi in oras cu unghii banale, in conditiile in care unghiile se poarta tot mai des pe post de accesorii.

Solutia? Manichiura cu unghie accent. Iata cinci tutoriale din care te poti inspira:

  • Manichiura cu flori pe unghia accent. Ai la indemana o pensula subtire de nail art? Atunci nu-ti mai ramane decat sa-ti pictezi cateva flori pe unghia inelarului. In cazul in care iti lipseste dexteritatea, incearca sa le punctezi cu un instrument de punctare.

  • Manichiura in dungi. Un model prea incarcat pentru unghiile de la intreaga mana? Incearca-le pe o unghie accent. Vei avea nevoie de cateva fasii de banda decorativa ca dungile sa-ti iasa perfect. Vezi tutorialul de mai jos.

  •  Manichiura coada de peste. Asta da efect inedit chiar si pe o singura unghie accent. Vei avea nevoie de mai multe nuante de oja alicate dupa o tehnica simpla, pe care o poti urmari aici:

  •  Water marble. Nu ai cum sa nu adori efectele spectaculoase ale unei manichiuri in apa. Usor de realizat daca esti in posesia unor oje care se intind bine in apa dar devoratoare de timp. Asa ca nu iti mai ramane decat o singura solutie, sa o incerci pe o unghie accent

  •  Manichiura cu aplicatii. Daca te grabesti foarte tare sa iesi pe usa si nu ai timp nici macar de o unghie accent, aplica cateva strasuri sau pietricele de unghii pe inelar.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.