zoot

Impletitura zeita greceasca (Video)

Profita de ultimele zile insorite de toamna si recreaza aceasta minunata impletitura cu volum si textura dezordonata, parca inspirata de o zeita greceasca. Este ideala pentru nunti, atunci cand imbraci o rochie vaporoasa, pe un umar. Este usor de recreat si are un aspect sofisticat, dandu-ti impresia de coafura in care ai investit mult timp. Doar noi vom sti ca nu este deloc asa. N-ai nevoie decat de cateva elastice transparente si aproximativ un sfert de ora pentru a o recrea:

 

Impletitura zeita greceasca (Video)

Pregateste-ti parul, uscandu-l cu peria de volum si uscatorul, masand un spray de textura la radacini sau un sampon uscat pentru volum si usurinta in manevrare. Periaza-l pe spate si sectioneaza calota, prinzand-o cu un elastic subtire, transparent, de care te poti dispensa.

Din calota prinsa in coada de cal, realizeaza o impletitura in trei suvite si fixeaza. Desprinde sectiuni din laterala, rasuceste fiecare suvita in parte, trage usor de buclele formate pentru a-i da textura si introdu-o printre primele bucle formate ale impletiturii. Continua cu cealalta parte. Acelasi procedeu: rasuceste suvita, trage usor de ea si introdu-o in spatiu creat dintre impletitura. Continua pana la varfuri si fixeaza cu un elastic.

Desi oricine o poate realiza, fiind o impletitura simpla, aspectul final, asa cum observi, este unul sofisticat. Aceeasi Patry Jordan iti propune o alte versiune a aceleiasi coafuri. Inainte de a introduce sectiunile in impletitura, alege sa le treci peste ondulator. Vei obtine astfel mai multa textura.

Fixeaza coafura cu impletituri cu un fixativ si accesorizeaz-o dupa plac in cazul in care vrei sa o porti la un eveniment special. Daca cauti si alte idei creative de a realiza impletituri simple, fara efort, verifica sectiunea <Impletituri> din meniul principal <Frumusete / Coafuri>

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.