zoot

Impletitura FALSA! Pare o impletitura dar nu presupune sa stii sa impletesti

Impletitura pas cu pas
@ Milaapid | Megapixl.com

Suna grozav, asa-i? O coafura aparent sofisticata, nu-ti cere niciun fel de dexteritate. Pare o impletitura spic dar, fie in vorba intre noi, in spatele aspectului elaborat sta un truc care te ajuta sa obtii o coafura cu aspect de impletitura, fara a fi nevoie sa stii sa impletesti. Pentru a recrea aceasta coafura simpla, vei avea nevoie de:

  • Cateva elastice subtiri si transparente (se vand in magazinele de specialitate in set de 50 sau 100)
  • Un ser de par sau ulei de argan pentru a lubrifia elasticele. Astfel nu strang prea tare parul si sunt usor de indepartat, fara a rupe sau smulge fire de par.

Sa-ti mai spunem un secret: Acest truc functioneaza grozav de fiecare data pe parul ondulat sau cret. Daca textura ta naturala este linsa, imprima-i onduleuri cu ajutorul bigudiurilor sau a ondulatorului inainte de a urma pasii de mai jos.

 

Impletitura falsa pas cu pas

Pulverizeaza un spray de textura sau sampon uscat la radacina parului pentru a-i imprima volum. Adu-ti parul pe spate si prinde-ti bretonul intr-o coada de cal, fixand-o cu ajutorul unui elastic subtire. Trage usor de elastic si fa o gaura deasupra lui. Rasuceste codita prin spatiul creat si lasa libera codita pe spate. Sectioneaza cateva suvite din laterala si prinde-le intr-o codita cu un elastic transparent. Repeta pasul I si rasuceste codita prin spatiul creat. Continua pana la varfuri. Trage usor de buclele formate pe laterala pentru a da volum coafurii.

Cum sa ti faci o impletitura pas iCum sa ti faci o impletitura pas iiCum sa ti faci o impletitura pas iv Cum sa ti faci o impletitura pas iiiCum sa ti faci o impletitura pas vCum sa ti faci o impletitura pas viCum sa ti faci o impletitura pas vii

Aceasta coafura se poate impodobi cu floricele naturale si se poate purta oricand in timpul liber, pe plaja sau la un festival de muzica in aer liber. Este ideala pentru sezonul cald.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.