zoot

Impletitura dezordonata cu foarte mult volum (fara extensii)

Ti s-a intamplat sa observi pe podiumurile de moda acele coafuri dezordonate, pline de volum, textura si miscari si sa te intrebi “Oare cum se realizeaza”?. Urmarind tutorialul rusesc de mai jos, vei vedea ca intreg secretul acestor coafuri consta in textura parului, atent pregatita inainte de a incepe impletitura. Desi este o impletitura dramatica, o poti adapta cu usurinta unei coafuri de seara. Iti vei insusi cateva trucuri foarte utile.

Stilistul porneste de la un par drept, cum probabil este si al tau. Incepand cu bretonul, se ia suvita cu suvita care mai intai se tapeaza apoi se trece prin aparatul de creponare. Se niveleaza usor cu pieptenele de tapat si peria.

Observi instant cum parul a capatat un volum spectaculos. La fel ca in etapa precedenta, se ia fiecare suvita de par si se onduleaza. Cu cat suvitele sunt mai mici, cu atat vei obtine un volum mai mare.

Parul se ciufuleste usor, de la baza spre varfuri, pana cand obtii un super volum. De abia acum poti incepe coafura propriu-zisa. Partea de sus a scalpului se izoleaza si se prinde pentru a-ti lasa loc liber de manevrare.

Parul ramas se impleteste intr-o impletitura coada de peste pe diagonala. Daca nu stii cum se realizeaza impletitura coada de peste, poti urmari un tutorial aici. Impletitura se dezordoneaza, tragand usor suvite mici de pe margini pana capata aspectul dorit.

Partea de sus o vei aranja dezordonat, stilistul folosindu-se de ac si ata pentru a fixa parul. La fel de bine poti folosi agrafe de par. Rezultatul este unul spectaculos, dramatic, coafura perfecta pentru o iesire extravaganta in oras. Ai obtinut o impletitura cu foarte mult volum fara a folosi extensii de par.

Vezi si alte propuneri de impletituri par lung.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.