zoot

Impletitura coada de peste HALO (Video)

Ai vazut-o pe podiumurile de moda dar si pe instagram, impletitura coada de peste Halo se bucura de un moment de popularitate. Pentru ca tocmai am intrat in sezonul cald, am gasit de cuviinta sa ti-o propunem. Este simpla si deosebit de versatila!

 

Impletitura coada de peste HALO (Video)

Video: Percy & Reed

Pregateste-ti textura parului cu ajutorul balsamului Perfectly Perfecting Wonder Balm, difuzat cu ajutorul degetelor pe toata lungimea firelor de par. Usuca-ti parul cu o perie de volum si uscatorul. Fa-ti o carare intr-o parte si adu-ti parul la spate si impleteste o coada de peste joasa, de la baza gatului. Te poti folosi de un elastic transparent pentru a mentine coada in loc, elastic pe care ulterior il poti taia cu o forfecuta.

Te-ar putea interesa si:

Deprinde tehnica impletiturii coada de peste aici (Video)

Dupa ce ai fixat varfurile impletiturii coada de peste cu ajutorul unui elastic transparent, trage usor de buclele formate pe laterale pentru a o extinde usor si trece-o peste cap, fixand-o mai multe locuri cu agrafe. Ascunde radacinile in podoaba capilara astfel incat sa nu obtii un efect inestetic. Fixeaza coafura cu spray fixativ pulerizat de la o distanta de 30 de cm.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.