zoot

Iluminatorul nu mai este o enigma! Iata cum sa-l folosesti

Dream lumi™ touch highlighting concealerTe-ai ferit de el pentru ca nu stiai cum si unde se aplica? Iata ca iluminatorul nu mai este o enigma. Iti aratam cinci zone pe care ar trebui sa le vizezi cand folosesti iluminator. Asa cum ii spune si numele, este un produs cosmetic folosit pentru a ilumina anumite zone si da, poate fi diferit de corector sau il poti gasi sub forma unui produs 2 in 1 (un corector cu efect de iluminare). De regula, are o consistenta lichida groasa dar il poti gasi si sub forma de pudra si da, face minuni!

 

Cum folosesc iluminatorul?

Vizeaza aceste cinci zone si vei obtine acea luminozitate inconfundabila a tenului proaspat, fara repros. Iti vei pune in evidenta trasaturile faciale si-ti vei scoate in evidenta structura osoasa prin simpla aplicare a unui iluminator dupa aplicarea fondului de ten, folosit pentru uniformizarea culorii. Iti recomandam sa aplici iluminatorul lichid cu ajutorul unui buretel cosmetic special (Beauty Blender) iar pe cel pudra cu ajutorul pudrei corector. Preferatul nostru pentru usurinta in utilizare ramane iluminatorul creion (vezi Maybelline dreamLUMI touch in nuanta ivory pentru tenul deschis la culoare si mediu).

1. Evidentiaza-ti sprancenele

Cu ajutorul unei pensule unghiulare aplica iluminatorul in zona cea mai ridicata a sprancenelor, intinzandu-l usor pe arcada.

2. Sculpteaza-ti pometii

Pometii ridicati si pronuntati dau un aer tineresc si sofisticat, efect pe care-l poti obtine cu ajutorul iluminatorului aplicat prin tapotare exact deasupra osului pometilor. Se intinde bine cu ajutorul unui buretel cosmetic si se fixeaza cu pudra translucida.

3. Accentueaza-ti buzele

Un strop de iluminator aplicat pe arcul lui Cupidon iti accentueaza buzele si le confera senzualitate. Foloseste o pensula unghiulara pentru un contur precis si tapoteaza cu un buretel cosmetic pentru un aspect natural.

4. Deschide-ti privirea

Aplica iluminator in colturile interioare ale ochilor si tapoteaza cu ajutorul capatului subtire al buretelului cosmetic.

5. Subtiaza-ti nasul

Cu ajutorul unei pensule de concealer aplica-l intr-o linie dreapta pe podul nasului si amesteca-l folosind un buretel cosmetic.

Unde aplici iluminatorul. Foto © Can Stock Photo Inc
Unde aplici iluminatorul. Foto © Can Stock Photo Inc

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.