zoot

Idei de coafuri simple pentru aceasta vara (Video)

Iti place sa ai parul permanent aranjat, cu un aspect sofisticat dar fara a investi prea mult timp in coafarea lui? Si noua! De asta incercam sa gasim idei de coafuri simple pe care sa ti le prezentam permanent pentru a-ti reinventa imaginea in vara lui 2014, dar fara tehnici si proceduri complicate.

Te-ar interesa si:

Cea mai simpla impletitura

Este vara, impletiturile au revenit in tendinte (Ce vorbesc, in macar in sezonul toamna-iarna nu au plecat nicaieri) iar noi iti propunem cea mai simpla impletitura pe care si-a putut-o imagina cineva, vreodata. Este vorba de impletitura funie. Dupa cum iti spune si numele ,are aspectul unei funii si se realizeaza in mod similar. Vei incepe prin a-ti prinde o coada de cal, fie ea joasa, intr-o parte sau inalta. Vei imparti coada de cal in doua sectiuni egale, rasucind, de la baza pana la varfuri, fiecare sectiune in sens invers celeilalte apoi una peste cealalta. La fel ca si atunci cand ai face o funie. Atat este de simplu.Se vede foarte bine pe un par bogat sau unul cu textura ondulata, capatand volum. O poti realiza foarte stransa sau, din contra, lejera. Indiferent de tipul de coafura ales, fixeaz-o pulverizand fixativ.

 

Updo vintage cu bentita

Iata o coafura simpla dar de efect. Am vazut-o pe Laura Cosoi purtand o coafura aseamanatoare. Vei avea nevoie de o bentita de par, una cat mai simpla si mai finuta. O vei aranja intr-o pozitie confortabila, prinzand-o cu agrafe daca este necesar sau daca ai par alunecos si moale.

Vei incepe prin a lua suvite de par din laterale, rasucindu-le usor, trecandu-le pe sub bentita si lasand varfurile afara. Vei continua cu suvite de aceleasi dimensiuni pana ajungi in  spate. Apoi vei executa aceiasi pasi in partea opusa. Ultima suvita ramasa la spate se rasuceste si se introduce complet sub bentita, prinzand-o cu agrafe.

 

Impletitura coronita

Vazuta pe podiumurile de moda si adorata de vedete, impletitura coronita se realizeaza simplu si rapid. Periaza-ti parul si imparte-l in doua, aducandu-l in fata. Fa o impletitura simpla in trei suvite si trece-o peste cap. Fixeaz-o cu agrafe. Repeta procedura si in partea cealalta. Daca vrei un look mai relaxat. trage usor de buclele formate din impletituri.

 

Updo dezordonat intr-o parte

Coafurile dezordonate se poarta in vara lui 2014 si necesita o textura speciala pe care o poti obtine prin aplicarea fixativului ELNETT si uscarea cu difuzorul si peria de volum. Parul se rasuceste suvita cu suvita dintr-o parte pana in cealalta, prinzandu-se cu agrafe daca parul este moale. Ajuns la baza se prinde o coada de cal joasa cu ajutorul unui elastic. Acesta se ascude cu o suvinta de par din laterale infasurata peste el si prinsa cu o agrafa. Coada de cal se imparte in mai multe sectiuni, in functie de densitate. se rasucesc si se prind cu agrafe.

 

Coada de cal joasa cu carare exagerata intr-o parte

Coafurile sleek / linse se poarta la fel de mult ca cele dezordonata in vara lui 2014. Pantene iti propune o coada de cal joasa cu o textura exagerata intr-o parte. Elasticul este intotdeauna ascuns de catre o suvita din laterala, rasucita de cateva ori in jurul acestuia pentru a-l camufla.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.