zoot

Ideea sic: puloverul purtat pe post de esarfa

Vremea de tranzitie este una capricioasa. Daca diminetile sunt racoroase si te obliga sa-ti stratifici tinuta cu un pulover sau un cardigan subtire, la numai cateva ore mai tarziu te trezesti in fata unui val de caldura. Un lucru este cert, trebuie sa mai dai jos din straturile de haine in care te-ai infofolit. Nu stii cum? Iti spunem noi.

Pulver legat in jurul gatului
Foto: aloveisblind.com

Dezbraca puloverul si leaga-l in jurul gatului ca pe o esarfa, apoi intoarce-l usor intr-o parte. Sufleca-ti mansetele camasii, desfa un nasture si esti gata sa faci fata diferentelor de temperatura dintre momentele principale ale zilei, atat primavara cat si toamna.

Pulver legat in jurul gatulu 2iPractic? Cu siguranta! Vremea nu te mai poate lua prin surprindere. Orice tip de pulover se poate transforma intr-un accesoriu calduros care arata atat de chic in jurul gatului, chiar si unul supradimensionat. Te vei bucura de mai mult volum prin drapajele create in zona superioara.

Pulver legat in jurul gatului 3
Foto: weworewhat.com

Este un truc la care poti apela atat atunci cand o porti o tinuta office, cat si una casual. Un pulover din casmir, prins in jurul gatului arata grozav cand ai pe tine o rochie tricotata, in stil sporty-chic si sneakersii albi.

Pulver legat in jurul gatului 4
Foto: le21eme.com

Ai si o alta alternativa. Daca puloverul tau are maneci lungi il poti lega de-a lungul trunchiului, pe diagonala. Te bucuri de toata libertatea in miscare de care ai nevoie si arati grozav.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.