zoot

Ideea sic: Poarta geanta ca pe o borseta!

Poarta geanta ca pe o borseta

Traim in vremurile in care normalitatea defineste tot mai putin latura vestimentara. Se incurajeaza jocul si experimentarea cand vine vorba de stilizarea si accesorizarea tinutei, intr-o incercare permanenta de a ne evidenta stilul personal.

Ineditul poate lua forma unui accesoriu old-fashioned, readus in atentia publicului general si atins de notele moderne care-l din nou face dezirabil. Acesta este si cazul borsetei, un accesoriu deosebit de popular in anii ’90, reintrata in tendinte gratie reinterpretarilor Chanel si Moschino din vara anului curent.

De efect, reuseste sa treaca cu usurinta dintr-un registru in altul, ajungand sa fie purtata atat la tinute sport, cat si la tinute de cocktail sau de gala. Deloc surprinzator, borseta a facut furori printre vedetele de la noi si de peste hotare, fiind purtata de catre personaje mondene precum Elena Gheorghe, Inna, Giula Anghelescu, Antonia, Corina, fie in viata de zi cu zi, fie la evenimentele mondene la care au participat. Acelasi trend a fost promovat si de catre bloggeritele autohtone, precum Ioana Grama si Alina Ceusan, unele dintre cele mai reprezentative si indragite personaje din social media.

Poarta geanta ca pe o borseta!

Daca nu detii un astfel de accesoriu si nu este pregatita sa investesti intr-unul, afla ca poti transforma o geanta obisnuita intr-o borseta! Cauta in garderoba o geanta mica de umar, cu o curea detasabila si reglabila. Desprinde-o dintr-un capat si inconjoara-ti talia. Regleaza lungimea curelei astfel incat sa cada lejer pe talie si fixeaza capatul. Acest mod de a purta geanta imprima un stil lejer tinutei si iti ofera o mai mare libertate in miscare, avand ambele maini libere.

Te poti bucura de rezultatul astfel obtinut in cadrul tinutelor preferate iar cand vrei sa revii la modul clasic de a purta geanta, pe umar sau crossbody, regleaza cureaua la lungimea initiala si fixeaza capetele.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.