zoot

Ideea sic: Evidentiaza-ti talia!

Alt truc rapid care iti schimba total tinuta este dat de evidentierea taliei cu o curea. Desi ai putea creste ca esti limitata in a alege anumite outfit-uri care sa permita purtarea curelei in talie, tendintele actuale iti arata ca lucrurile nu stau tocmai asa.

Rubrica “Ideea sic” de astazi te provoaca sa porti centura subtire chiar si peste cardigan sau haina de blana.  Vei obtine, cu siguranta, un aspect inedit si iesit din comun care te va diferentia printre fashioniste.

cum sa fii sic (4)
cum sa fii sic (1)

Foto: Image.net

Alege o curea subtire si feminina, nu neaparat din aceeasi gama cromatica ca si tinuta ta. Uneori vei vrea sa alungesti si sa subtiezi tinuta, caz in care culoarea curelei trebuie sa se confunde cu cea a piesei vestimentare superioare. Alteori vei vrea doar sa atragi atentia asupra torsului tau, bucurandu-te de o pata de culoare care sa-ti scoata tinuta monocroma din anonimat. Indiferent de alegerea facuta, cureaua subtire in talie iti da o nota feminina, subliniandu-ti formele.

cum sa fii sic (3)
cum sa fii sic (2)

Foto: Image.net

Daca mai sus vorbeam de cureaua in talie ca si un element de stil, alteori devine unul functional. Odata cu popularitatea pieselor vestimentare supradimensionate si inclinatia noastra de a adopta cat mai multe piese de inspiratie masculina, o curea subtire in talie vine sa completeze accentele feminine, alaturi de celelalte accesorii. In plus, tendintele curente nu-ti mai impun sa asortezi cureaua cu pantofii, avand liber in a face cele mai indraznete alegeri. Culorile pastel si culorile metalice se potrivesc de minune, le-ai putea incerca in aceasta combinatie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.