zoot

Ideea sic: Blugii indoiti

Nu exista un mod corect sau un mod incorect de a purta blugii skinny sau straight cut, exista doar un mod deosebit de actual si trendy: cu mansetele indoite. Daca aceasta din urma este alegerea la unison a fashionistelor din intreaga lume, nu te grabi sa tragi concluzia ca este doar o gaselnita a tinerelor femei care servesc moda intinsa pe wassa la micul dejun. Sunt situatii, destul de des intalnite cand alegerea de a purta blugii indoiti este mai degraba una practica si functionala. Sa nu te surprinde faptul ca blugii moderni vin deja indoiti. In special cei tip boyfriend.

blugi indoiti

Foto: BeSugarAndSpice.com

5 motive sa porti blugi indoiti

  1. Tendintele curente aduc in prim plan blugii scurti, pana la glezna iar daca nu dispui de un buget pe masura pentru a-ti reinnoi garderoba cu o asemenea pereche, nu ai decat sa porti o pereche de blugi indoiti.
  2. Blugii cu croiala masculina si mansetele indoite iti dau acel aer lejer, sic fara cel mai mic efort. Combina tinuta cu o coafura dezordonata sau bucle lejere, de plaja, si vei obtine un look sic, parizian, la minut.
  3. Glezna subtire la vedere este deosebit de sexy, imprima stil si femininate, dezvaluid atat cat este necesar.
  4. Blugii indoiti, fie ei skinny, cu taietura dreapta sau tip boyfriend, se vad deosebit de bine purtati cu o pereche de stiletto, scotandu-i pe acestia din urma in evidenta.
  5. Blugii indoiti sunt o necesitate atunci cand sunt lungi alegi sa incalti botine taiate la baza gleznei.

Exista mai multe moduri in care poti purta blugii suflecati, in functie de croiala acestora, intervenind definitv sau temporar asupra croielii. Iti propunem ultima varianta, mai practica si mai accesibila.

  1. Indoaie o singura data mansetele blugilor cat sa acopere o palma apoi asigura-te ca mansetele sunt simetrice.
  2. Indoaie de mai multe ori mansetele blugilor, obtinand un fel de tiv iesit in relief.
  3. Ruleaza mansetele blugilor, obtinandu un rulou evidentiat. Se vede deosebit de bine in caul blugilor boyfriend largi pe coapse si slim pe gambe.
  4. Indoaie-ti blugii neglijent in stilul “effortless chic”. Simetria mansetelor nu mai intra in discutie in acest caz.

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.