zoot

Iata trei modele care dau impresia unor unghii mai lungi (foto)

Alegerea unui anumit model de unghii pentru unghiile scurte poate fi o adevarata provocare. Chit ca unghiile nu-ti cresc la dimensiunea dorita sau esti intr-o perioada de tranzitie catre unghii lungi, iti propun trei modele de unghii care alungesc.

  • Manichiura ombre. Se vede atat de bine pe unghiile scurte, chiar dand impresia unor unghii mai lungi datorita efectului de degrade. Ai un buretel cosmetic la indemana? Atunci tapoteaza o culoare deschisa peste o baza alba pana obtii efectul dorit.

modele unghii scurte (1)

Foto: thenailnetwork.com

  • Manichiura cu buline. Feminina, usor jucausa, manichiura cu buline poate alungi unghiile atata vreme cat bulinele sunt dispuse in siruri paralele pe verticala. Daca nu ai instrument de punctare la indemana, aplica cateva strasuri pe verticala.

modele unghii scurte (2)

Foto: heartnat.blogspot.com

  • Manichiura in dungi. Dar nu orice fel de dungi, ci cele verticale. La fel cum iti subtiaza silueta, iti vor alungi unghiile instant. Aplica cateva fasii de banda decorativa de unghii peste primul strat de oja, aplica un al doilea strat de oja intr-o culoare diferita si indeparteaza banda decorativa cu ajutorul unei pensete. Fixeaza manichiura cu un lac protector.

modele unghii scurte (3)

Foto: manicurator.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.