zoot

Iata motivul pentru care o sa te apuci imediat de fitness

Daca pana acum ai incercat in fel si chip sa te motivezi sa duci o viata activa si nu ai reusit, cercetatorii iti dau un motiv suficient de puternic sa te apuci imediat de fitness:

Femeile in forma au parte de un sex mai bun!

Legaturile dintre conditia fizica si sex nu mai sunt de mult timp un tabu, fiind verificate in cadrul diverselor cercetari stiintifice. Iata ce spun:

legatura dintre fitness si sex
Credit foto: Flickr.com CC / Dave Rosenblum
  • Fitness-ul te ajuta sa te concentrezi mai bine. Anumite activitatii de tipul Yoga sau Pilates nu produc schimbari numai la nivelul aspectului fizic ci si mental. Ajutandu-te sa iti pastrezi concentrarea nu ti se va mai intampla sa verifici in gand lista de cumparaturi sau sarcinile casnice de ziua imediat urmatoare in timpul preludiului.
  • Fitness-ul iti creste libidoul. Nu trebuie sa te duci la sala de forta mai des de 3 ori pe saptama ca nivelul testosteronului din organismul tau sa creasca. In plus, eliberandu-te de stres, este evident ca vei manifesta o mai mare dorinta sexuala. Ce spui de cateva sedinte de box?
  • Fitness-ul te ajuta sa ajungi mai repede la orgasm. Exercitiile cardio iti imbunatatesc circulatia sanguina in toate regiunile corpului tau iar exercitii de tipul Pilates, iti tonifica regiunea pelvisului si te invata cum sa respiri. Este bine stiut faptul ca partenerii care respira in tandem manifesta o crestere a placerii.
  • Fitness-ul iti dezvolta rezistenta. In special exercitiile bazate pe intervale de maxima intensitate. Iar tu ai sa rezisti mai mult, fara sa te mai plangi ca ai obosit. Fara sa faci pauze in care sa iti intinzi picioarele si bratele. Acum totul depinde de el.
  • Fitness-ul iti sporeste increderea in tine. Te ajuta sa iti cunosti corpul mai bine, sa-l accepti si sa fii mandra de el. Studiile arata ca femeile in forma nu numai ca manifesta o dorinta sexuala mai intensa dar inregistreaza si performante sexuale peste medie si asta doar pentru ca te placi si renunti la inhibitii.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.