zoot

Iata doua coafuri simple pornind de la coada de cal (Video)

Ce faci cand ai o zi proasta a parului? (Bad Hair Day suna categoric mai bine). Te repezi sa iti prinzi o coada de cal. Simpla si practica iti tine parul departe de fata, tocmai ceea ce ai nevoie in zilele calduroase de vara insa, ce ai spune de ceva mai sofisticat? Iata doua tehnici rusesti simple oferite de 4OXYGENE prin care obtii doua coafuri sofisticate pornind de la banala coada de cal.

Tehnica I – Coafura pornind de la coada de cal

Pentru ambele tehnici va trebui sa iti prinzi parul intr-o coada de cal inalta cu ajutorul unui elastic. Parul prins in coada de cal se infasoara pe mana, de mai multe ori (in functie de lungimea parulu), obtinando bucla. Varfurile ramase se trec prin centrul buclei si se prin cu agrafe de scalp. Coafura este un simpla si rapida.

 

Tehnica a-II-a – Coafura pornind de la coada de cal

Pornind de la o coada de cal, vei prinde un al doilea elastic cativa centimetri mai jos. Vei da coada de cal peste crestetul capului si o vei fixa cu agrafe in jurul celui de-al doilea elastic. Vei sectiona o suvita de la baza pe care o vei lasa libera iar restul cozii de cal o vei tapa pe toata lungimea parului pentru volum. Parul tapat se prinde intr-o bucla ce imita perfect cocul chignon. Peste acesta vei elibera suvita netapata care va acoperi uniform cocul si va fi prinsa cu agrafe.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.