zoot

IATA de ce toata lumea se demachiaza cu apa micelara

Un produs cosmetic care a creat o mare valva si a castigat numeroase adepte intr-un timp foarte scurt: apa micelara! Unul dintre acele produse cosmetice care, o data incercat, devine un MUST si nu-ti mai poti imagina rutina zilnica de frumusete fara el. Nu poti sari peste etapa de demachiere si nu de putine ori,  indepartarea machiajului de pe fata devine chinuitoare. Aici intervine apa micelara, un demachiant usor, rapid si delicat cu intregul tau chip.

 

Diferenta dintre apa micelara si un demachiant obisnuit

Desi ambele au acelasi scop, acela de a indeparta machiajul si reziduurile acumulate pe ten si se folosesc in mod similar, exista diferente clare intre cele doua:

  • Diferenta de formula. In timp ce demachiantul obisnuit are o formula cremoasa, bazata pe ulei, apa micelara este lichida, ca un toner, lasandu-ti fata revigorata.
  • Eficienta sporita si rapiditate. Daca in cazul unui demachiant obisnuit era necesar sa acorzi cateva minute bune intregului proces de demachiere, apa micelara indeparteaza machiajul si reziduriile acumulate pe ten mult mai repede, fara a fi nevoie sa freci!
  • Versatila si delicata. Daca inainte aveai nevoie de un demachiant special pentru zona din jurul ochilor, considerata o zona sensibila sau un demachiant special pentru machiajul waterproof, apa micelara se dovedeste a fi extrem de versatila, indepartand eficient machiajul ochilor, chiar si pe cel rezistent la apa.
  • Inteligenta. Intregul secret al apei micelare consta in grupurile de molecule inteligente, numite micele. Cand ‘cozile’ micelelor gasesc uleiuri sau grasimi pe piele, se lipesc de ele si le indeparteaza, in loc sa de dizolve, asa cum fac majoritatea demachiantelor clasice.

 

Cum sa te demachiezi cu apa micelara?

Pentru a indeparta complet machiajul de pe fata nu ai nevoie decat de cateva dischete demachiante si apa micelara.

  1. Imbiba dischetele demachiante cu apa micelara
  2. Preseaza-le usor pe ochi timp de cateva secunde, apoi indeparteaza machiajul prin miscari verticale, de sus in jos si de jos in sus. Daca ai folosit masca waterproof, foloseste un betisor de urechi imbibat in apa micelara pentru a indeparta ultimele reziduuri.
  3. Sterge usor spre exteriorul ochilor pleoapa superioara si inferioara.
  4. Cu un disc demachiant nou indeparteaza cu usurinta formula rujului de pe buze
  5. Pentru ten foloseste alte doua discuri imbibate in apa micelara si incepe cu ovalul fetei , de la barbie catre tampla, in miscari ascendente. Continua procesul de demachiere curatand fruntea, insista in zona T si termina cu gatul, curatandu-l de jos in sus.

Cumpara online apa micelara Garnier:

apa micelara garnier online pret

Apa micelara Garnier Skin Naturals Pure Acive, 400ml. PRET: 20 lei
Detalii / Cumpara pe emag.ro

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.