zoot

Iata de ce iti trebuie un creion iluminator

Ti s-a spus deseori sa folosesti un creion contur de buze cand aplici o nuanta inchisa de ruj? Uita de acest sfat. Iti propunem un truc care, nu numai ca-ti fixeaza formula pe buze si desavarseste conturul, te ajuta sa dai iluzia unor buze mai pline si mai voluptoase. In locul clasicului creion contur foloseste creionul iluminator! Exact. Acel creion pe care-l folosesti pentru strobing, pentru liftingul pleoapei mobile sau accentuarea arcului lui Cupidon.

Creion iluminator buze

Creionul iluminator capteaza lumina si da buzelor un aspect natural si plin care amplifica trasaturile naturale fara sa para aspru sau artificial. La fel ca si un creion contur colorat sau invizibil, creionul iluminator confera o mai buna aderenta a formulei pe piele. Rujul rezista mai mult, chiar daca nu folosesti o formula waterproof.

Nu numai ca rezista mai mult, rujul nu se mai intinde peste linia contur a buzelor atunci cand aplici un creion iluminator inainte. Acesta are o textura ceroasa care impiedica intinderea.Nu mai este nevoie sa verifici periodic daca rujul este la locul lui.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.