zoot

Iata cum sa-ti lucrezi corpul… la birou (Video)

Daca vrei, poti! Nu mai trebuie sa invoci scuze de tipul “Nu am timp”. Bine-cunoscuta antrenoare Denise Austin iti propune o serie de exercitii usoare, ideale pentru femeile care petrec foarte mult timp la birou. Tintuita in cativa metri patrati, fortata sa stai ore in sir pe scaun, in fata calculatorului, nu este de mirare ca sedentarismul vine cu cateva kilograme in plus si o pierdere a tonusului muscular. Implicit a starii de bine.

exercitii de fitness la birou

O pauza de 15 minute in care vei include aceste exercitii de fitness de intensitate usoara este binevenita oricand. Aceasta promite sa te elibereze de tensiune, anxietate, previne rigitatea care se instaleaza dupa prea mult timp petrecut in aceeasi pozitie, iti alungeste muschii si ti-i tonifica din cap pana in picioare.

Daca te regasesti in situatia de a petrece ore interminale la birou sau lucrezi de acasa, o activitate care implica sezutul in fata calculatorului, fa-ti atat tie cat si companiei tale un serviciu. Efectueaza acest set de exercitii de fitness la birou, cu durata de un sfert de ora in timpul pauzei de masa sau cand simti ca ai nevoie de un moment de respiro iar la sfarsitul acesteia te vei simti alt om, incarcat de energie, proaspat, bine-dispus si, cel mai important, productiv.

Desi este compus din exercitii de fitness de intensitate joase, iti activeaza partea superioara a corpului, angajandu-ti mai multe grupuri de muschi , implicit cei abdominali, subtiindu-ti talia. Efectuate regulat, iti imbunatatesc flexibilitatea si tonusul muscular iar ceea ce este absolut minunat este ca nu presupun o anumita conditie fizica, fiind recomandate atat pentru incepatorii in fitness cat si pentru avansati. In plus, nu necesita nici un echipament suplimentar.

Exercitii de fitness la birou (Video)


Programul de exercitii de fitness la birou “Fitness Workouts for the Office: Denise Austin- Complete Series” este distribuit gratuit de catre canalul BeFit, exclusiv prin intermediul Youtube.com.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.